Šušká se o odložení DriveClub na rok 2014
Driveclub Novinka Šušká se o odložení DriveClub na rok 2014

Šušká se o odložení DriveClub na rok 2014

Michal Burian

Michal Burian

12

Přijde PlayStation 4 o jednu z velkých exkluzivit při startu?

Reklama

Internetové stránky The Same Coin přišly s prohlášením, že se od anonymního zdroje dozvěděly o dkladu jedné velké exkluzivity pro PlayStation 4 od Sony. Tou má být prý závodní titul DriveClub. Zprávu přitom tamní redakce považuje za stoprocentní informaci.

O stránce The Same Coin slyšela většina poprvé. Členové renomovaného serveru Kotaku se obrátili na své zdroje, které jim odklad DriveClub na rok 2014 potvrdily. Kotaku již několikrát dokázal, že má přístup k tajným informacím a zdroje na správném místě.

Pokud chcete přidat ještě trošku oleje do ohně, tak včera se v San Francisku konala akce od Sony pro novináře s představením PS4 her. Původně byl na seznamu také titul DriveClub, který byl nakonec odstraněn. Hlavní designér Paul Rustchynsky pak na svém Twitteru na spekulace ohledně odložení nereagoval a akorát vzkázal, že v současné době nemá žádnou informaci týkající se DriveClub.

Je tedy dost pravděpodobné, že next-gen konzole PlayStation 4 při uvedení na trh přijde o jednu ze svých exkluzivit, která měla být v rámci PlayStation Plus zdarma v poněkud ořezané verzi. Sony s DriveClub chtělo konkurovat Forze 5, která vyjde na Xbox One.

Konzole PS4 by tak během několika dnů přišla o dvě velké hry, první je hackerská akce Watch Dogs od Ubisoftu. Ta byla odložena z listopadu na jaro 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama