Svět Horizon: Zero Dawn bude plný různých postav
Horizon: Zero Dawn Novinka Svět Horizon: Zero Dawn bude plný různých postav

Svět Horizon: Zero Dawn bude plný různých postav

Michal Burian

Michal Burian

30

Některé vám pomohou při plnění úkolů, zatímco jiným budete pomáhat vy.

Reklama

Připravované akční RPG Horizon: Zero Dawn od tvůrců Killzone se soustředí výhradně na kampaň pro jednoho hráče. To je důvod, proč Guerrilla Games o hře tolik nemluví, aby nám neprozradili detaily o příběhu a fungování samotného světa. Spokojit se musíme s tím, že budeme hrát za Aloy, která se vydává na nebezpečnou cestu napříč post-apokalyptickým světem. V něm žijí lidé v malých kmenech a bojí se obrovských strojů, připomínají vyhynulé dinosaury.

V japonské show se sešli zástupci Guerrilla Games a Sony, aby společně ukázali Horizon: Zero Dawn. Ve videích uvidíte gameplay záběry, které jsou špatně natočené. Ukazují ale stejné oblasti, jen s tím rozdílem, že tentokrát nemuseli vývojáři tolik spěchat.

Dozvěděli jsme se ale také nové informace. Art director Roy Postma a producent Samrat Sharma se rozpovídali o NPC postavách. Těch bude ve světě spousta. Některé postavy vám pomohou při plnění úkolů, zatímco jiným budete pomáhat vy. Ze začátku se budeme po světě pohybovat pouze pěšky, časem ale budeme moci jezdit na strojích, a to nejen na tom jednom, kterého jsme již tolikrát viděli ve videích. Bohužel jsme se nedozvěděli, zda budeme moci osedlat létající stroje. Předpokládá se, že ano, ale producent na tuhle otázku nemohl odpovědět.

Vystačit si tak musíme s tím, že Aloy se postupně bude zlepšovat ve svých dovednostech a schopnostech, stejně jako v jiných RPG titulech. S tím souvisí informace, že se bude zvyšovat i obtížnost nepřátel.

Horizon: Zero Dawn vyjde 1. března 2017 exkluzivně na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama