Switch 2 se opět vzdaluje, do konce března údajně nevyjde
i Zdroj: Nintendo
Novinka Switch 2 se opět vzdaluje, do konce března údajně nevyjde

Switch 2 se opět vzdaluje, do konce března údajně nevyjde

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Nintendo Switch Switch

Podle nových informací má konzole dorazit nejdřív v dubnu.

Reklama

O nástupci hybridní konzole Switch od Nintenda se spekuluje už celé roky. A vždy, když už to vypadá, že se vydání opravdu blíží, přijde nepříjemná zpráva. Ještě loni to vypadalo na vydání na podzim 2024, následně se psalo o odkladu na začátek příštího roku, konkrétně první kvartál, ani to už ale údajně neplatí.

S novými informacemi přišel jako první Christopher Dring v podcastu magazínu GamesIndustry.biz. Podle jeho kontatků s vývojáři žádný z nich neočekává, že na vydání dojde v tomto fiskálním roce, tedy do konce března 2025, údajně jim následně mělo tuto informaci sdělit i samotné Nintendo.

Náznakem na Twitteru zřejmě stejnou zprávu potvrdil také Takeshi Mochizuki z Bloombergu a následně i magazín Eurogamer. Podle jeho informací nedorazí nový Switch dříve než v dubnu.

Fanoušci Nintenda si tak zřejmě na nové zařízení počkají o něco déle, než to ještě nedávno vypadalo. Na druhou stranu je třeba říct, že herní lineup Switche je stále nabitý. V září nás čeká nová Zelda, v říjnu Super Mario Party a v listopadu Mario & Luigi. A jedno víme zcela jistě, nová konzole bude tento fiskální rok představena.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama