Sword Art Online: Hollow Realization o kovářské dílně a úvodním městě
Novinka Sword Art Online: Hollow Realization o kovářské dílně a úvodním městě

Sword Art Online: Hollow Realization o kovářské dílně a úvodním městě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Navíc byl na Tokyo Game Show 2016 potvrzen Season Pass pro západ.

Reklama

O vydání prozatím posledního dílu ze série her Sword Art Online se postará opět Bandai Namco. Společnost ale nově uvolnila nové informace o kovářské dílně a o úvodním městě a vše doplnila screenshoty ze hry Sword Art Online: Hollow Realization. Také Bandai Namco potvrdilo (a uvedlo detaily o) nově oznámeném Season Passu pro západ.

Kováře najdete v Aingroundu takřka všude. Díky nim si hráči budou moci vylepšit své zbraně. Každý kovář sice ovládá různé dovednosti, ale dokáže hráčům posílit všechny druhy jejich výbavy. Nebude to ale zadarmo a tak si musíte připravit materiál a nějaký ten obnos peněz. Samozřejmostí jsou různě silné a účinné druhy vylepšení, podle vaší dosažené úrovně: čím vyšší je úroveň, tím markantnější bude vylepšení.

Kromě kováren jsme se dověděli něco dalšího o úvodním, startovním městě. Najdete v něm náměstí zvané Transition Gate Square, ze kterého můžete po projití bran odstartovat svou misi, navštívíte nákupní centrum Shopping Arcade (kde si můžete koupit spoustu předmětů a výbavy), zajít si na vyhlídkovou plošinu Observation Platform (a porozhlédnout se po městě) nebo zaskočit do kaváren a obchodů v Park by the Lake. Zapomenout nesmíme ani na Room of Kirito, kde si hráči mohou přizpůsobit své avatary a kde mohou třeba diskutovat s dalšími spoluhráči.

A konečně se dostáváme k Season Passu. Ten bude obsahovat tři stahovatelné balíčky s různými kostýmy v podobě bonusů (Navy Blue Swimwear, White Swimwear a Wedding Dress). Kromě toho bude pro VIP členy od 8. listopadu v VIP Corner k dispozici zdarma exkluzivní Maid Costume.

Sword Art Online: Hollow Realization vychází v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu 27. října a 8. listopadu v Severní Americe a v Evropě. PS Vita verze se bude prodávat pouze digitálně.

Anglická verze TGS 2016 traileru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama