Sword Art Online: Hollow Realization se dočkáme koncem roku
Novinka Sword Art Online: Hollow Realization se dočkáme koncem roku

Sword Art Online: Hollow Realization se dočkáme koncem roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Oznámení doprovází několik videí a nových screenshotů.

Reklama

Jestli jste se těšili na další díl ze série videoherních adaptací Sword Art Online, tak pro vás máme velmi dobrou zprávu. Stejně jako všechny předchozí díly série, tak i Sword Art Online: Hollow Realization hodlá Bandai Namco vydat na západě. V Severní Americe a v Evropě se objeví ještě letos, koncem roku.

Titul vyjde na konzole PlaySation 4 a PS Vita, ale prozatím nepočítejte s krabicovými verzemi. Nicméně asi všechny potěší původní japonský dabing a titulky v angličtině, francouzštině, španělštině a portugalštině.

Kirito je se svými přáteli vtaženi do VRMMORPG s názvem Sword Art: Origin, tedy do hry, nacházející se na stejných serverech, kde byla původní smrtící hra Sword Art Online. Avšak tato hra není úplně stejná, z jaké se jim před léty podařilo utéct.

Na tvorbu scénáře dohlížel Reki Kawahara, ale Sword Art Online: Hollow Realization vypráví svůj vlastní jedinečný příběh, který vás vyděsí, ale také potěší dlouholeté fanoušky a nabídne stejný zážitek, jako byste objevovali univerzum Sword Art Online vůbec poprvé. Tento nový svět Ainground budete prozkoumávat spolu s Asunou, Leafou, Silicou, Kleinem a dalšími starými známými přáteli a vašim hlavním úkolem bude odhalit důvod, proč jste zde byli přivezeni.

Změnily se ale i herní mechanismy a nový bojový systém funguje jako v jiných MMO, kdy jsou zkušenosti získávány pro celý tým. Navíc autoři slibují také online multiplayer obřích rozměrů.

Multiplayer

Výměna výbavy

Úprava postav

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama