Sword Art Online: Hollow Realization u nás vychází 8. listopadu
Novinka Sword Art Online: Hollow Realization u nás vychází 8. listopadu

Sword Art Online: Hollow Realization u nás vychází 8. listopadu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Nové screenshoty nás seznámí se Skill Tree systémem a Cosleeping eventy.

Reklama

Bandai Namco se nám konečně rozhoupalo a uveřejnilo termín vydání Sword Art Online: Hollow Realization na západě. Hra tedy vyjde pro PlayStation 4 a PS Vitu v Severní Americe a v Evropě 8. listopadu. V Japonsku má Sword Art Online: Hollow Realization vyjít 27. října.

Co nás dnes asi nemusí vůbec mrzet je skutečnost, že v Severní Americe bude hra k dispozici v krabičce i digitálně pouze pro PlayStation 4 (pro PS Vitu pouze digitálně). Předobjednávkou PlayStation 4 verze získáte exkluzivní kostýmový set, obsahující Maid a Nightwear kostýmy pro Asuna a kostýmy Livie a Somy z God Eater.

V Evropě ji totiž seženeme v krabičce (i digitálně) pro obě platformy. Předobjednávky taky budou o něco lepší. U obou edic najdete Nightwaer kostým pro Asunu a oblečení Livie a Somy z God Eater. Krabicovka pak navíc bude obsahovat exkluzivní litografii velikosti A4, podepsanou tvůrcem Sword Art Online Reki Kawaharou.

Kromě termínu vydání pak Bandai Namco prozradilo něco víc o Skill Tree systému hry a o speciální "akci" Cosleeping.

Během putování ve virtuálním světě Sword Art Origin mohou hráči své schopnosti a bojové dovednosti zlepšovat díky Skill Tree systému. Není to nic nového, ale zde budou podobné dovednosti spojeny do něčeho, co se zde jmenuje rodiny. Najdete zde bitevní dovednosti nebo se naučíte zacházet s mečem. V každé této sekci ale mohou hráči rozvíjet různé schopnosti, aby byl jejich způsob boje efektivnější. Hlavně najdete takové věci, které vlastně budou určovat váš styl boje (útoky, léčení a podobně). Každá získaná dovednost pak může mít vliv na každou jednotlivou bitvu.

Hráči si pak budou moci ve Sword Art Online: Hollow Realization vylepšit své vztahy s ostatními postavami díky nové možnosti, kterou je Cosleeping. I když to na první pohled zní úplně jinak, jde pouze o rozhovory s dotyčným partnerem vleže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama