Tajemná hra od BioWare se odehrává v Londýně
Mass Effect 3 Novinka Tajemná hra od BioWare se odehrává v Londýně

Tajemná hra od BioWare se odehrává v Londýně

Michal Burian

Michal Burian

7

Uznávaní tvůrci ze studia BioWare opět škádlí a odhalují další náznaky, které mají vést k jejich chystané hře, která bude představena na Spike Video Game Awards již 11. prosince 2010.

Reklama

Včera v noci BioWare zveřejnili na své Facebook stránce obrázek, který po pečlivém dekódování vede k punk-rockové skupině The Clash a k jejich albu, seznam skladeb níže:

1. "London Calling"2. "Rock the Casbah"3. "Should I Stay or Should I Go"4. "I Fought the Law"5. "(White Man) In Hammersmith Palais"6. "The Magnificent Seven"7. "Bankrobber"8. "The Call Up"9. "Complete Control"10. "White Riot"11. "Remote Control"12. "Tommy Gun"13. "Clash City Rockers"14. "English Civil War"15. "Hitsville UK"16. "Know Your Rights"17. "This Is England"18. "This Is Radio Clash"19. "Train in Vain"20. "Groovy Times"

Pojďme si dát dvě a dvě dohromady. Poslední obrázek s binárním kódem směřoval na oficiální stránky výzvědné služby Jejího Veličenstva a teď se objevil kód, který vede k albu skupiny The Clash. A jejich nejslavnější píseň? London Calling.

Buuuuummmm, a máme tu Londýn. Co dál? Záhadný teaser trailer, jenž se inspiroval u série Mass Effect (např. sniper puška připomínající M-29 Incisor z ME2) a nakonec perlička v podobě ruského Twitteru společnosti Sony. Jeden ze zaměstnanců to nevydržel a prokecl, že BioWare chystá na VGA 2010 odhalení Mass Effect 3 s krátkou ukázkou.

Jisté určitě je, že třetí díl Mass Effect přijde, přece jen, již od začátku máme slíbenou trilogii, ale co ten Londýn, záhadný teaser s neznámým vojákem odehrávající se na Zemi a sniper puškou připomínající M-29 Incisor z dvojky a co teprve odkaz na oficiální stránky Jejího Veličenstva? Taky jste z toho zmateni?

Zatím všem vychází Mass Effect 3, který se bude odehrávat v Londýně. Jaký na to máte názor vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama