Tajemné Creaks vycházejí zítra
Creaks Novinka Tajemné Creaks vycházejí zítra

Tajemné Creaks vycházejí zítra

Xzone

Xzone

2
Platformy Windows PC

Nová hra od Amanity ve sběratelském balení.

Reklama

Inzertní PR článek

Nová hra od českých Amanita Design je vždy velká událost. A nejinak je tomu i u Creaks. Podmanivé atmosférické zpracování vás vtáhne od prvních minut a precizní ruční kresba se vyrovná, ba i předčí, ty nejlepší 2D animované filmy.

Creaks jsou vysněnou hrou Radima Jurdy, který na nich strávil dlouhých sedm let svého života. Podobně vysněným projektem byla pro obchod Xzone.cz i spolupráce právě s Amanitou. Proto jsme nadšení, že vám můžeme představit naši Xzone edici.

V pořadí už čtvrtá hra v edici, která si stanovila za úkol přinášet krásné české hry v krásném balení. Obyčejnou plastovou krabičku tady nehledejte. Balení má formát malého artbooku, kde se kromě obrázků můžete těšit i na řadu zákulisních informací o vzniku hry. Jako bonus navíc edice obsahuje 4 litografie, kvalitní samolepky a plakát. Fajnšmekři ocení i fantastický soundtrack, od oceňovaného autora Hidden Orchestra, který se aktivuje společně se hrou na Steamu.

Tajemné Creaks vycházejí zítra

Díky Xzone edici se hráči nemusí spokojit jen s jedničkami a nulami, ale hru si v originální podobě mohou uložit do své sbírky. Edici vždy tvoříme v úzké spolupráci s autory a vše je vyrobeno v České republice. Věříme, že jde o unikátní lokální herní projekt, který se v podobném provedení nikde jinde nevyskytuje. Dejte nám vědět, jak se vám Creaks líbí!

Creaks v Xzone edici seženete od 22. července za 599 korun na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama