Takhle se hraje thriller Twin Mirror od tvůrců Life is Strange
Twin Mirror Novinka Takhle se hraje thriller Twin Mirror od tvůrců Life is Strange

Takhle se hraje thriller Twin Mirror od tvůrců Life is Strange

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na nové gameplay záběry.

Reklama

Studio Dontnod ukázalo na Paris Games Week nové gameplay záběry z připravovaného psychologického thrilleru Twin Mirror. Tvůrci úspěšné epizodické adventury Life is Strange nabídnou hráčům příběh Sama Hayese, který se vrací do svého rodného města Basswood, aby se na pohřbu rozloučil se svým nejlepším přítelem. Se Samem ale není něco v pořádku, probudí se v motelu se zakrvácenou košilí a nepamatuje si uplynulou noc. Budete muset zjistit, proč má Sam košili od krve a přijít na to, co se vlastně v předešlých hodinách stalo. Možná za všechno může jeho stav, vzpamatovává se z rozchodu.

Důležitou součástí hry jsou hádanky, které jsou nám malinko prezentovány v novém videu. Velkou roli hraje i palác mysli. Sam si za ta léta vytvořil ve svém mozku místnost, kde si můžete prohlížet vzpomínky z minulosti a sjednocovat je do možných scénářů. Hráči budou muset postupně cvičit paměť hlavního hrdiny, kterou budou potřebovat při vyšetřování a shromažďování stop ve skutečném světě. Další důležitou součástí hry je Samův vnitřní hlas. Má formu sarkastické verze našeho hrdiny. Je otázkou, zda ho slyšíme, aby nám pomohl, případně nám v něčem zabránil.

Dontnod pro Twin Mirror získali podporu od vydavatelské společnosti Bandai Namco Entertainment, která uvede první epizodu s podtitulem Lost on Arrival na digitální platformy v roce 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama