Taktický RPG titul Warsaw o měsíc odložen
Novinka Taktický RPG titul Warsaw o měsíc odložen

Taktický RPG titul Warsaw o měsíc odložen

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Nevyjde na začátku září, ale až na začátku října. Konzolové verze ještě později.

Reklama

O taktickém RPG titulu Warsaw, který se odehrává za druhé světové války, jsme na Zingu informovali již několikrát. Před dvěma měsíci bylo stanoveno datum vydání PC verze na 4. září. To už ale neplatí. Vývojáři ze studia Pixelated Mil (autoři Regalia: Of Men and Monarch) se rozhodli hru odložit, aby ještě měsíc mohli pracovat a vydat ji na PC v lepší kvalitě - stane se tak 2. října 2019. PlayStation 4 a Nintendo Switch verze dorazí ještě později.

Warsaw spojí druhou světovou válku s tahovým RPG systémem z Darkest Dungeon. Z toho vznikne zajímavá kombinace s pěkným vizuálním kabátkem. Titul hráče zavede do nacisty okupovaného Polska, kde budou s civilisty a vojáky bojovat za osvobození jejich země. Kromě bojů ale bude nutné vést skupinu a dohlížet na stav městských částí, rozhodnout, kterou část je potřeba bránit a kterou je naopak lepší obětovat.

Příběh je zasazen do Varšavy a zahrne historické polské povstání z roku 1944. Těšit se máme na příběh o lásce, přátelství, loajalitě a boji. Budeme mít na starost nábor a výcvik nových bojovníků. Ve svých řadách budeme mít mladé i starší muže a ženy, vojáky a civilisty, s nimiž se postavíme nepříteli v tahových taktických bitvách, které okoření různé třídy a dovednosti jednotlivých postav, včetně postupného vylepšování dovedností, lepších zbraní a schopností. Abyste mohli s mnohem lépe vyzbrojeným nepřítelem bojovat, musíte prozkoumávat zničené ulice Varšavy a hledat zbraně, munici a zdroje. Po boji je vhodné se stáhnout do tajného úkrytu, přeskupit se, vyléčit zraněné a doplnit své členy týmu.

Tvůrci zdůrazňují, že ve hře budeme řídit osud obyčejných občanů a ne hrdinů. Každá postava ve hře má svou historii a je jinak spojována s Varšavským povstáním. Mezi povstalci bude například pouliční obchodník nebo teenager plný ideálů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama