Taktický RPG titul Warsaw z druhé světové války vyjde v září
Novinka Taktický RPG titul Warsaw z druhé světové války vyjde v září

Taktický RPG titul Warsaw z druhé světové války vyjde v září

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Ale pouze na PC. Konzolové verze budou následovat o něco později.

Reklama

Taktický RPG titul Warsaw z druhého světové války vyjde 4. září letošního roku na PC prostřednictvím Steamu, oznámila vydavatelská společnost Gaming Company a studio Pixelated Mil, autoři Regalia: Of Men and Monarch. O něco později vyjdou verze pro PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Hra spojí druhou světovou válku s tahovým RPG systémem z Darkest Dungeon. Z toho vznikne zajímavá kombinace s pěkným vizuálním kabátkem. Titul hráče zavede do nacisty okupovaného Polska, kde budou s civilisty a vojáky bojovat za osvobození jejich země. Kromě bojů ale bude nutné vést skupinu a dohlížet na stav městských částí, rozhodnout, kterou část je potřeba bránit a kterou je naopak lepší obětovat.

Příběh je zasazen do Varšavy a zahrne historické polské povstání z roku 1944. Těšit se máme na příběh o lásce, přátelství, loajalitě a boji. Budeme mít na starost nábor a výcvik nových bojovníků. Ve svých řadách budeme mít mladé i starší muže a ženy, vojáky a civilisty, s nimiž se postavíme nepříteli v tahových taktických bitvách, které okoření různé třídy a dovednosti jednotlivých postav, včetně postupného vylepšování dovedností, lepších zbraní a schopností. Abyste mohli s mnohem lépe vyzbrojeným nepřítelem bojovat, musíte prozkoumávat zničené ulice Varšavy a hledat zbraně, munici a zdroje. Po boji je vhodné se stáhnout do tajného úkrytu, přeskupit se, vyléčit zraněné a doplnit své členy týmu.

Tvůrci zdůrazňují, že ve hře budeme řídit osud obyčejných občanů a ne hrdinů. Každá postava ve hře má svou historii a je jinak spojována s Varšavským povstáním. Mezi povstalci bude například pouliční obchodník nebo teenager plný ideálů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama