Warsaw spojí druhou světovou válku se stylem Darkest Dungeon
Novinka Warsaw spojí druhou světovou válku se stylem Darkest Dungeon

Warsaw spojí druhou světovou válku se stylem Darkest Dungeon

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Skupina civilistů a vojáků bojuje proti nacistické okupaci Polska.

Reklama

Nezávislí tvůrci se nebojí experimentoval. Díky jejich fantazii a odhodlání přicházejí na svět netypické hry, které jsou mnohdy zajímavější než ty mnohamilionové AAA tituly od velkých vydavatelských společností. A přesně to je Warsaw.

Studio Pixelated Milk, které stojí za Regalia: Of Men and Monarchs, se rozhodlo spojit druhou světovou válku s tahovým RPG systémem z Darkest Dungeon. Vznikla z toho zajímavá kombinace s pěkným vizuálním kabátkem. Nebudu se rozplývat nad 2D grafikou, když jsme neviděli jediný gameplay záběr, raději vám prozradím, že Warsaw nás zavede do nacisty okupovaného Polska, kde budeme s civilisty a vojáky bojovat za osvobození jejich země.

Příběh je zasazen do Varšavy a zahrne historické polské povstání z roku 1944. Těšit se máme na příběh o lásce, přátelství, loajalitě a boji. Budeme mít na starost nábor a výcvik nových bojovníků. Ve svých řadách budeme mít mladé i starší muže a ženy, vojáky a civilisty, s nimiž se postavíme nepříteli v tahových taktických bitvách, které okoření různé třídy a dovednosti jednotlivých postav, včetně postupného vylepšování dovedností, lepších zbraní a schopností.

Abyste mohli s mnohem lépe vyzbrojeným nepřítelem bojovat, musíte prozkoumávat zničené ulice Varšavy a hledat zbraně, munici a zdroje. Po boji je vhodné se stáhnout do tajného úkrytu, přeskupit se, vyléčit zraněné a doplnit své členy týmu.

Warsaw vyjde během třetího čtvrtletí letošního roku na PC (přes Steam), PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama