Taliban odstraněn z multiplayeru MOH
Medal of Honor Novinka Taliban odstraněn z multiplayeru MOH

Taliban odstraněn z multiplayeru MOH

Michal Maliarov

Michal Maliarov

25

Po měsících přemítání se EA rozhodlo odstranit Taliban z multiplayerového módu v jejich chystané vojenské FPS Medal of Honor.

Reklama

Tento krok podstoupili vývojáři kvůli odezvě přátel a rodin padlých vojáků, kteří vyjádřili obavy a starosti ohledně využití Talibanu v multiplayerové části hry.

„Za poslední měsíce jsme obdrželi feedback z celého světa, týkající se multiplayeru Medal of Honor. Dostali jsme dopisy od hráčů, vojáků, přátel a rodin vojáků, jež jsou stále v aktivní službě,“ vysvětlil situaci exkluzivní producent Greg Goodrich. „Většina dopisů byla nesmírně pozitivního rázu, za což je vám tým hluboce vděčný.“

„Avšak kontaktovali nás i přátelé a rodiny padlých vojáků, jež vyjádřili starosti a nepřízeň k zahrnutí Talibanu do multiplayerové části titulu. A to jsou velmi důležité hlasy pro tým MOH. Jsou to hlasy, které si zasloužily vyslechnutí a kterých si nesmírně vážíme. Kvůli tomu, a kvůli samotnému srdci série Medal of Honor, která vždy podporovala a vyzdvihovala americké a spojeneské vojáky, jsme se rozhodli přejmenovat nepřátelské týmy v multiplayeru z Talibanu na Opposing Force (Nepřátelské Síly).

Goodrich dodal, že se změna vlastně netýká přímé hratelnosti a hry samotné, protože to nemá nic společného s herními mechanismy. Změna byla provedna pro muže a ženy v aktivní službě, a také pro rodiny těch, kteří zaplatili tu nejvyšší daň.

„Všem, kdo slouží – vážíme si vás, děkujeme vám. Pro všechny vojáky, námořníky, piloty a všechny ostatní – dávejte na sebe pozor a vraťte se brzy domů,“ ukončil Goodrich.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama