Teaser láká na Death Star DLC pro Star Wars: Battlefront
Star Wars: Battlefront Novinka Teaser láká na Death Star DLC pro Star Wars: Battlefront

Teaser láká na Death Star DLC pro Star Wars: Battlefront

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Ve třetím placeném přídavku se opravdu setkáme s Chewbaccou a Bosskem. <strong>Aktualizováno</strong> o nové obrázky.

Reklama

Diskuzní panel o Star Wars hrách od EA na právě probíhající akci Star Wars Celebration odstartoval působivý teaser, který láká na třetí přídavek pro Star Wars: Battlefront, Death Star, který vyjde v září. Trailery v DICE vážně umí.

Jak už napovídá název, díky DLC konečně zavítáme na Hvězdu smrti, přičemž se můžete těšit na mapy z prostředí proslulé stanice, které pokrývají zemi i vzduch, dále na nové zbraně nebo Star karty.

Navíc dostanete možnost hrát za Chewbaccu (Žvejkala, pokud preferujete první dabing původní filmové trilogie), který je novým hrdinou na straně povstalců. A za Bosska, tedy lovce odměn, jenž pro změnu reprezentuje stranu Impéria a jenž má z minulosti pár nevyřízených účtů s Chewbaccou. Snad se tohoto faktu známého z dalších Star Wars médií v DICE nějakým způsobem chytí. Překvapení se každopádně nekoná, o nástupu obou postav do hry se spekuluje už dlouho.

Stále bohužel nevíme nic o náplni čtvrtého a posledního DLC, stejně tak si ještě budeme muset počkat na informace o novém Battlefrontu. Každopádně nezapomínejme, že příští týden se dočkáme offline Skirmish módu, díky němuž budete moci hrát herní módy Walker Assault a Fighter Squadron offline spolu s boty.

A ještě jedna věc. Když během tohoto víkendu zapnete Star Wars: Battlefront, dostanete 5000 kreditů. Ti, kteří nevlastní dosud vydaná DLC, mají navíc možnost vyzkoušet během víkendu všechny hrdiny a padouchy, kteří jsou součástí přídavků Outer Rim a Bespin. Konkrétně jde o Niena Nunba, Greeda, Landa Calrissiana a Dengara.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama