Tekken 7 vyjde až v červnu
Tekken 7 Novinka Tekken 7 vyjde až v červnu

Tekken 7 vyjde až v červnu

Michal Burian

Michal Burian

8

Nové detaily, sběratelská edice a další.

Reklama

Původně měl Tekken 7 na PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjít na začátku letošního roku. Od dnešního dne ale víme, že tomu tak nebude. Na bojovku si počkáme, vydavatelství Bandai Namco ji slibuje až na 2. června 2017.

Tekken 7 má mít podle nejnovější tiskové zprávy bojový 3D systém společně s novou úrovní fotorealistické grafiky a nové inovativní funkce a bojové mechaniky. Těšit se můžete na rozsáhlý seznam oblíbených bojovníků, stejně tak nových postav, každý hrdina má odlišnou sadu smrtících chvatů, bojového umění a komb.

„Zažijete epické střetnutí v emocionálně nabité rodinné válce mezi členy klanu Mishima, kteří se snaží vyrovnat své staré účty a zápasí o vedení globálního impéria. Sedmý King of the Iron Fist Tournament právě začal, svět visí na vlásku.“

Kromě nového příběhového módu a rozšířeného seznamu s novými postavami se Tekken 7 pochlubí zcela novými herními mechaniky, včetně takzvaného Rage systému. Do systému Rage vstoupíte poté, co se ukazatel vašeho zdraví dostanete na minimum, začne blikat červeně. Rage systém vám umožní dostat se ještě do hry a pokusit se situaci zvrátit na svou stranu se svým Rage Art a Rage Drive. Rage Art představuje ochranu, která tlumí nepřátelské útoky. S Rage Drive zase aktivujete zničující kombo, kterým ztrestáte jakékoliv soupeře.

Poslední novinkou je potvrzení postavy jménem Akuma. Oblíbený hrdina se vrací se svou plejádou pohybů a možnostmi, včetně EX & super pohybů.

Závěrem došlo k představení ještě sběratelské edice - velká figurka, steelbook a soundtrack na CD. Všichni, kteří si Tekken 7 předobjednají, získají dřívější přístup k postavě Eliza.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama