Novinka Test Drive Unlimited Solar Crown nás zavede na ostrov Hongkong

Test Drive Unlimited Solar Crown nás zavede na ostrov Hongkong

Ondřej Partl

Ondřej Partl

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžeme na měřítko 1:1 a hra bude MMO.

Reklama

Test Drive Unlimited Solar Crown je očekávané pokračování závodní série, které bylo oznámeno v minulém roce na akci Nacon Connect.

Nyní se hra na stejné akci po roce objevila znovu, kdy dostala novou ukázku (v náhledu), přičemž jsme se dozvěděli i několik nových klíčových informací.

V prvé řadě tak bylo oficiálně potvrzeno, že titul bude MMO, tudíž hráči si do sytosti užijí prvek socializace, kdy se ve zdejším otevřeném světě mohou vrhnout do závodění na silnici i mimo ni.

Každopádně když už mluvíme o světě, tak pro tento díl bylo vybráno zasazení na čínský ostrov Hongkong. A jelikož autoři slibují přenesení tohoto reálného ostrova do hry v měřítku 1:1, tak se můžeme těšit na mapu o velikosti 80,4 km².

Na místním prostranství následně budou mezi sebou bojovat dva klany - The Streets a The Sharps. Oba sdílejí lásku k luxusním vozidlům a soutěžení, avšak každý z nich má rozdílný pohled na svět. A právě hráči se k jednomu z nich budou muset přidat a postupně stoupat v jejich žebříčku.

Kromě toho všeho bylo také oznámeno datum vydání, které je stanoveno na 22. září 2022 pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Bohužel jsme se ale stále nedočkali žádných záběrů přímo ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama