TGS: Hororová Alenka v říši divů s trailerem a galerií
Alice: Madness Returns Novinka TGS: Hororová Alenka v říši divů s trailerem a galerií

TGS: Hororová Alenka v říši divů s trailerem a galerií

Michal Burian

Michal Burian

5

Akční hororová adventura Alice: Madness Returns od týmu Spicy Horse a EA se představila na Tokyo Games Show 2010. My vám přinášíme nový trailer a galerii, v níž naleznete čtyři nové obrázky.

Reklama

Alice: Madness Returns se koná po událostech, které se staly v prvním díle. Alenka se snaží zotavit po nešťastné ztrátě rodiny. V ústavu pro choromyslné se léčí deset let. Ošetřující psycholog ji však jednoho dne pustí domů, ale nenechá ji bez dozoru, chce ji totiž pomoci, aby se zbavila hrůzostrašných halucinací, jež ji stále pronásledují. Tomu se však Alenka neubrání a i přes dozor psychologa se vydává pátrat po skutečných příčinách, které způsobily záhadnou smrt milované rodiny, která údajně uhořela v domě. Při cestě za pravdou se Alenka dostane do Londýna a do světa Wonderland.

Popis výše nasvědčuje, že se nebude jednat o žádnou pohádku, ale horor. Chcete vědět víc? Tak se určitě podívejte na nový trailer z TGS 2010 a nevynechejte aktualizovanou galerii. V té naleznete čtyři nové obrázky (dva jsou nad tímto odstavcem) a čtyři artworky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama