The Callisto Protocol Novinka The Callisto Protocol je nový sci-fi horor od tvůrců Dead Space

The Callisto Protocol je nový sci-fi horor od tvůrců Dead Space

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

15

A jistou podobu nezapře.

Reklama

Na dnešní akci The Game Awards se kromě udílení cen dostalo i na oznámení několika nových titulů. Jedním z nich je právě hororová hra The Callisto Protocol, která pochází z dílny nového studia Striking Distance Studios. Většinu tohohle studia tvoří tvůrci jedné z legendárních third person hororovek, Dead Space.

A skutečně, vypadá to, že rukopis autorů se z části podepsal i na The Callisto Protocol. Kromě potemnělých zákoutí a děsivé atmosféry si můžeme například i všimnout jakéhosi zařízení, které má hlavní postava umístěné na zadní části krku. Toto zařízení by mohlo plnit podobnou funkci health baru, jako u Isaaca, hlavního hrdiny Dead Space.

V ukázce můžeme vidět vězně, který je napadený neznámým mimozemským organismem. O čem ovšem skutečně samotná hra bude, zatím není jisté.

První díl ze série Dead Space vyšel před 12 lety a sklidil velký úspěch. Není proto divu, že spousta hráčů už je teď natěšená na novou third person sci-fi hororovku. Očekávané vydání je ovšem stanoveno na rok 2022, takže si ještě nějakou dobu budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama