The Day Before Novinka The Day Before ožívá a dostává nové datum vydání

The Day Before ožívá a dostává nové datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Podezřele vypadající titul se vrací na scénu.

Reklama

Hra The Day Before od ruského studia Fntastic se po delší přestávce opět hlásí o slovo. Na první pohled nesmírně ambiciózní MMO survival už od svého oznámení mezi hráči vyvolává značnou nedůvěru, kterou tvůrci způsobují často podivnými vyjádřeními i tajemnými ukázkami, ze kterých stále není úplně zřejmé, co nás ve hře bude čekat. Naposledy vyvolaly značnou pozornost tahanice o samotná práva na název The Day Before, které nakonec vyústily ve stažení herní karty ze Steamu.

Nyní se však vývojáři opět vrací na scénu s novými informaci. Zástupci studia v první řadě oznámili, že se jim zmíněnou právní bitvu o název podařilo vyhrát, díky čemuž hra získala zpátky svůj původní název. Došlo rovněž k návratu herní karty na Steam. Zároveň však došlo k dalšímu odkladu. Dle dosavadních informací měla hra vyjít již 7. listopadu, což se však vzhledem k výše zmíněným událostem a problémům zdálo jako značně nepravděpodobné. Nové datum vydání autoři stanovili na 7. prosince, kdy by The Day Before mělo vyjít v programu předběžného přístupu na Steamu.

Plánované verze pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S mají ke slovu přijít až později s vydáním plné verze. Cena hry bude při vydání early accessu činit 39 dolarů. Velká část hráčů se však nad dalším posunem vydání, nenadálým odložení konzolových verzí na neurčito nebo nemožností si hru předobjednat podivuje a vývojářům nadále nevěří, že by hru byli někdy v budoucnu schopni vydat. Vzhledem k dlouhodobě podezřelé komunikaci a prezentaci samotné hry ze strany autorů se upřímně není čemu divit. Uvidíme, co z tohoto sledovaného projektu nakonec vzejde.

The Day Before ožívá a dostává nové datum vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama