Za neúspěch The Day Before může podle vývojářů nenávistná kampaň
The Day Before Novinka Za neúspěch The Day Before může podle vývojářů nenávistná kampaň

Za neúspěch The Day Before může podle vývojářů nenávistná kampaň

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Obviňují především „blogery“.

Reklama

Začátkem týdne došlo pouhých 45 dní po vydání k vypnutí serverů hry The Day Before. Titul od studia Fntastic čelil již od vydání hlasité kritice kvůli nenaplněným očekáváním, zavádějící marketingové kampani a špatnému technickému stavu. Nespokojenost hráčů nakonec skončila stažením hry ze Steamu a uzavřením samotného studia. Navzdory formálnímu konci krátkého životního cyklu svého počinu se jeho vývojáři opět přihlásili o slovo

Studio Fntastic konkrétně na Twitteru vydalo prohlášení, ve kterém z neúspěchu hry obviňuje zejména „blogery“. Ti dle názoru vývojářů vedli proti hře od počátku negativní kampaň, přičemž měli na její existenci ve skutečnosti jako jediní vydělat. Jako světlou výjimku označilo vedení studia známého streamera s přezdívkou Dr DisRespect, který měl ve svých vysíláních o hře mluvit převážně pozitivně. Autoři rovněž nadále popírají zprávy o podvodu a snaze oklamat hráče.

Při vzpomínce na před vydáním prezentované ukázky a od počátku značně nestandardní a podezřelou komunikaci studia je ale obtížné tomuto vyjádření uvěřit. Autoři se svá slova snaží podpořit snahou o vrácení peněz všem hráčům, kteří si The Day Before zakoupili. Je však otázkou, zda v tomto procesu nehraje hlavní úlohu spíše samotný Steam.

Za neúspěch The Day Before může podle vývojářů nenávistná kampaň
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama