The Day Before Novinka The Day Before se dočkalo nové ukázky a potvrzení data vydání

The Day Before se dočkalo nové ukázky a potvrzení data vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Autoři začínají hovořit také o verzi pro konzole.

Reklama

Připravovaná hra The Day Before od vývojářů ze studia Fntastic, která v jeden moment dokonce vedla žebříček wishlistů na Steamu, na sebe po čase upozornila novou ukázku a dalšími informacemi. V první řadě se můžete výše v náhledu podívat na půlminutový teaser trailer, který ukazuje supersport prohánějící se po městě. Pokud jste viděli už předchozí neurčité ukázky ze hry, tak vás nový trailer asi nepřekvapí.

Zástupci studia dále v rozhovoru pro magazín Wellplayed potvrdili, že nadále počítají s datem vydání, které bylo před časem stanoveno na 10. listopad. V tento den by hra měla vyjít na PC. Ještě předtím by mělo dojít k návratu na Steam, odkud byl titul v lednu z důvodu licenčních problémů odstraněn.

Vývojáři zároveň prozradili, že po vydání hry na Steamu počítají také s verzemi pro konzole. Níže se můžete podívat na čtveřici nových obrázků. Vzhledem k sérii podivných vyjádření a celkově nestandardnímu pozadí, které celý projekt od začátku provází, bychom však zatím z hlediska očekávání byli obezřetní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama