The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II u nás vyjde koncem roku
Novinka The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II u nás vyjde koncem roku

The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II u nás vyjde koncem roku

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Evropská verze tak bude na trh uvedena ve stejném termínu jako americká.

Reklama

V březnu tohoto roku oznámil XSEED Games vydání hry The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II koncem roku 2016 v Severní Americe. Nyní vydal XSEED novou zprávu, ve které potvrdil stejnou skutečnost pro evropský trh. Pokračování Trails of Cold Steel tak u nás bude k sehnání pro PlayStation 3 a PS Vitu jak digitálně, tak v krabicové verzi a to také koncem tohoto roku.

Rychlý, taktický, turn-based soubojový systém hry jménem Combat Link se vlastně z minula nijak rapidně nezměnil, ale tentokrát do hry tvůrci přidali nový režim Overdrive. Stále se vyplatí spojovat výhody jednotlivých postav a získat tak benefity v podobě uzdravování, bránění a dalších možností. Overdrive režim pak dovoluje zaútočit propojeným postavám až 3x za jedno kolo.

Ve hře se objeví nové dopravní prostředky, umožňující cestovat po celé zemi Erebonia i vzduchem. K tomu vám bude sloužit přizpůsobitelná vzducholoď a tak se nemusíte spoléhat pouze na cestování po zemi na hřbetu koní.

A pokud náhodou máte na konzoli uložená data z Trails of Cold Steel, rozhodně je nemažte. Díky nim získáte bonusy do statistik postav a další předměty. Pokud pak máte s dalšími postavami vybudovaný nějaký druh vztahu, projeví se i v tomto pokračování třeba v jiném přístupu v konverzaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama