The Longest 5 Minutes si příští rok prožijete na Vitě a na PC
Novinka The Longest 5 Minutes si příští rok prožijete na Vitě a na PC

The Longest 5 Minutes si příští rok prožijete na Vitě a na PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Pokuste se vrátit ztracenou paměť ještě než se váš čas naplní.

Reklama

Představte si, že stojíte v bitvě proti největšímu zloduchu. Blíží se konečný souboj a vy najednou přijdete o své veškeré vzpomínky, o všechnu svou paměť. Takto nějak se dá popsat hlavní premisa příběhu hry The Longest 5 Minutes (nebo taky občas z originálu překládané jako World's Longest 5 Minutes).

Akční RPG The Longest 5 Minutes původně vyvinula společnost Nippon Ichi Software ve spolupráci s Syupro-DX pouze pro kapesní konzoli PS Vita. Již v těchto dnech je v Japonsku na tento hardware k dispozici, ale NIS America oznámila potěšující zprávu, že se ji dočkáme příští rok taky na západě a to nejen pro Vitu, ale také pro PC. I když výhradně digitálně prostřednictvím služby Steam.

V The Longest 5 Minutes se dostanete do mysli hlavního hrdiny v době posledního setkání se zlým Overlordem. Do konce zbývá asi 5 minut a vy se při bitvě snažíte s nepřítelem konverzovat a díky tomu si retrospektivně odemykáte vzpomínky na minulost. Každá ze vzpomínek je prezentována v klasickém 8-bitovém RPG stylu a vše, na co si vzpomenete, bude mít vliv na výsledek vašeho posledního souboje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama