The Pathless míří na PlayStation 5
The Pathless Novinka The Pathless míří na PlayStation 5

The Pathless míří na PlayStation 5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Apple iOS

Gameplay ukázka nové adventury od vývojářů ABZÛ.

Reklama

Během včerejšího streamu Sony State of Play, představila vývojářská společnost Giant Squid svojí novinku The Pathless. Kreativní ředitel Matt Nava nás seznámil s ukázkou této hry, která má podobně zajímavou stylizaci jako jejich předešlý počin, ABZÛ.

Zatímco příběh ABZÛ se odehrává pod vodou, v The Pathless se odehrává na zemi, konkrétně v rozlehlém lese. Hlavní postavou je lovkyně, která využívá luk. Jako společníká má orla. Lovkyně se vydává na cestu za záhadným ostrovem, který ji pomůže rozptýlit temnou kletbu, jež sužuje celou zemi.

Lovkyně tak má spojení s orlem a spolu s ním potom loví temné, duchovní živočichy, přičemž sám orel vám poskytne pomoc v podobě překonávání některých lokací. Pokud chcete, aby orel svou úlohu vykonával dobře, musíte o něho pečovat a udržovat ho v dobré kondici. Dájte si pozor na něpřátele. Ti se vás budou snažit od orla oddělit.

Samotná lovkyně má určitou hladinu energie, krerou je schopná použít k pohybu napříč krajinou. K jejímu doplnění slouží krystaly, které lovkyně střílí. Nava ovšem zdůraznil, že v tomto případě jde spíše o správné načasování, než správné míření. Kromě toho lze krystaly použít i za účelem různých vylepšení. Čekat by nás měly také logické hádanky a objevování. Zastoupeny jsou i stealth pasáže.

Dalším důležitým prvkem jsou věže. Do nich musí hráč vrátit světlo, přičemž to mu odemkne lokaci, objeví krystaly a umožní vrhnout se do boss fightu.

The Pathless vychází ke konci roku na platformách PlayStation 4, PlayStation 5, IOS a PC ( Epic Games Store).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama