Známe datum vydání The Pathless
The Pathless Novinka Známe datum vydání The Pathless

Známe datum vydání The Pathless

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4 Apple iOS

Akční adventura od vývojářů ABZÛ má opět překrásnou stylizaci.

Reklama

Nejnovější počin z dílny vývojářského studia Giant Squid, The Pathless, má své datum vydání stanoveno na 12. listopadu, a to na platformy PlayStation 4, PlayStation 5, IOS ( Apple Arcade) a PC ( Epic Games Store). Hry od studia Giant Squid jsou známé především díky zajímavé stylizaci, což můžeme vidět jak u záběrů z The Pathless, tak z jejich předešlého počinu, ABZÛ.

Příběh hry The Pathless je zasazený v lese a hráč se ujme role lovkyně. Lovkyně se vydává na cestu za záhadným ostrovem, který ji pomůže rozptýlit temnou kletbu, jež sužuje celou zemi. Jako pomocníci ji slouží její luk, ale také orel.

Stejně jako u ABZÛ i zde je znát důraz na spojení člověka s přírodou. Lovkyně spolu s orlem loví temné, duchovní živočichy. Kromě toho vám orel pomáhá překonávat některé lokace. Orel vám ovšem bude sloužit jen tak dobře, jak se o něj budete starat. Zároveň si musíte dávat pozor na nepřátele, kteří se vás budou snažit od vašeho orlího společníka oddělit.

Důležitou součástí bude u lovkyně hladina energie, která je potřebná k pohybu napříč krajinou. K doplnění energie, ale také k různým vylepšením, slouží krystaly. Tyto krystaly lovkyně musí trefit svými šípy, ačkoliv samotný kreativní ředitel hry Matt Nava zdůraznil, že zde půjde spíše o správné načasování než o přesnost. Chybět avšak nebude ani stealth, nebo logické hádanky.

Hra The Pathless byla oznámena na Game Awards v roce 2018. Na letošním streamu Sony State of Play jsme mohli shlédnout i gameplay ukázku z této chystané hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama