The Sims 3: Pets mají stanovené datum
Novinka The Sims 3: Pets mají stanovené datum

The Sims 3: Pets mají stanovené datum

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

EA právě oznámilo datum vydání očekávaného datadisku k simulátoru života The Sims 3. A k tomu dorazí i limitovaná edice.

Reklama

The Sims 3: Pets budou v prodeji 18.října letošního roku v Severní Americe a 21.října v Evropě, a to na PC, PS3 a Xbox360. Vydavatel odhalil i speciální limitovanou edici, která ale bude k dispozici pouze pro konzole. Dostanete v ní exkluzivní zvířátka, mezi kterými nebudou chybět:

- Aztéky inspirovaná Aztécká kočka - Pomeranian a pes Panda Chow- Kočka Birma Skunkovatá - Čivava Tygrovaná a Husky Tygrovaný - Kočka Ishimura Bobtail – inspirovaná hrou Dead Space - Pancéřová kočka inspirovaná Batmanem - Elektronická LED Kyber kočka Tygrovaná, Data Pup dog a Data Pointer dog - Robotická Mecha Neko kočka, Iron Teriér a Robo Dane - Mabari válečný teriér a Mabari válečný lovecký pes inspirovaný hrou Dragon Age - Kočičí kostivec, Kostlivý Mastif a Psí kostlivec

Limitovaná edice The Sims 3: Pets pro videoherní konzole PlayStation 3 a Xbox 360 je k dispozici formou předobjednávek již nyní, až do vyprodání zásob.

Datadisk přidá do univerza Simíků především nový obchod se zvířaty (s možností vytvořit si svůj vlastní), kde se Simíci mohou scházet i se svými chlupáči. Samozřejmostí jsou unikátní nové předměty jak pro lidi, tak pro vaše domácí mazlíčky.

Venku je i PC demo, které si můžete stáhnout z online obchodu Origin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama