The Sims 3: Pets představeny
Novinka The Sims 3: Pets představeny

The Sims 3: Pets představeny

Michal Maliarov

Michal Maliarov

14

Přesně, jak jsme před nějakou dobou spekulovali, tak se i stalo. Domácí mazlíčci přichází do Sims 3.

Reklama

Další z nekonečných přídavků pro simíky nám dá možnost poprvé v historii série naše chlupaté miláčky přímo ovládat. Poprvé jsou zvířata rovnoprávnými „simíky“ včetně vlastních přání, nálad a motivací. Při tvorbě nového simíka je nyní zvířectvo k dispozici jako součást rodiny s více jak 100 plemeny k výběru. A pokud náhodou máte v oblibě špatné žerty, můžete si ke kočce pořídit i simáka alergického na chlupy.

Příběh a život zvířat je samozřejmě o něco více lineární, než u lidských simíků, avšak ani zde nechybí kariéra (hlídací či policejní pes, kočka na přehlídky aj.). Když zabrousíme ke změně nálady, kromě mazlení se se svou čtyřnohou přítelkyní můžete samozřejmě se psy běhat, hrát si na zahradě a pořádat přehlídky. Přídavek také obsahuje novou sociální funkci, kde si hráči budou moci své mazlíčky vyměňovat.

Chcete si nový přídavek pořídit a máte Kinect? Pak vás potěšíme implementovanými hlasovými příkazy, které jednoduše využijete. Patří do nich klasické radovánky simíků včetně chození na záchod a šmátrání v lednici.

The Sims 3: Pets prozatím nemají oficiální datum vydání. Dorazí ale téměř jistě na PC, Xbox360 a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama