The Sims 4 dostalo zdarma další nový obsah
Novinka The Sims 4 dostalo zdarma další nový obsah

The Sims 4 dostalo zdarma další nový obsah

Michal Burian

Michal Burian

7

Krom toho fanoušci zjistili, že první velké DLC by se mělo jmenovat “Outdoor Retreat”.

Reklama

Do The Sims 4 vyšla další bezplatná aktualizace s novým obsahem zahrnující nové korporátní a atletické kariéry, stejně tak oblečení, předměty, místnosti za odměnu a další věci.

Než se detailněji podíváme na novinky, hodí se zmínit, že fanoušci v nejnovějším patchi objevili zmínky o prvním velkém dodatečném balíčku. Ten by měl nést název Outdoor Retreat a umožnit vám kempovat se Simíky a prozkoumat zcela novou destinaci Granite Falls. Simíky budete moci obléknout do nových věcí, užít si jedinečné venkovní aktivity a stát se bylinkářem.

„Jsme opravdu nadšení z kreativity, kterou naši hráči ukázali po vydání bezplatných aktualizací s duchy a bazény. Těšíme se, jak si pohrajete se čtyřmi novými kariérami, které jsme přidali v dnešní aktualizaci. Čeká vás také několik překvapení! Tohle je deset nejlepších věcí, které byste měli vědět,“ napsal Simguru Daniel.

• 1. Dvě nové korporátní kariéry: vaši Simíci si mohou vybudovat kariéru v korporátním světě a stát se andělskými investory nebo obchodními magnáty.

• 2. Dvě nové atletické kariéry: vaši Simíci se teď mohou živit sportem a stát se členy síně slávy nebo pány sluneční soustavy.

• 3. Nové oblečení: každá kariéra má své speciální komplety, které se budou postupně měnit, jak budou Simíci stoupat po kariérním žebříčku. Nechybí ani zlatá běžecká souprava.

• 4. Nové předměty a interakce za odměnu: jakmile Simíci ve své vybrané kariéře získají novou úroveň, dostanou za odměnu nové speciální předměty a zpřístupní se jim interakce, které se dají získat jen v dané kariéře. Dá váš Simík „kamarádovi“ tip na nedobrou investici nebo někomu pomůže se cvičením?

• 5. Nové místnosti za odměnu: nebojte se, tato aktualizace není celá jen o práci. Pokud se bude Simíkům v jejich kariéře dařit, zpřístupní si v režimu stavba nové místnosti, které vám pomohou zařídit si domácnost v dokonalém sportovním nebo korporátním stylu.

• 6. Nové aktualizace Galerie: přidali jsme do Galerie několik novinek, například pokročilé a modované filtry. Chcete-li vědět, co všechno v této herní aktualizaci najdete, přečtěte si naše poznámky k aktualizaci.

• 7. Velmi profesionální trpaslík: zatímco ostatní trpaslíci se jen tak povalují po zahradě nebo relaxují u bazénu, Velmi profesionální trpaslík nemá na podobné hlouposti čas. Má s sebou pracovní kufřík, musí na schůzky, volat klientům a chodit na porady.

• 8. Cheat pro přesun předmětů: zrovna, když jste si mysleli, že lepší už to být nemůže! Představujeme vám cheat pro přesun objektů. Tento cheat umožňuje hráčům vytvářet jedinečné objekty, které vzniknou kombinací několika předmětů. Hráči tak mohou například vzít postel a přidat k ní záclony, čímž vznikne postel s nebesy. Cheat můžete použít na libovolný předmět. A třeba pomocí něj vytvořit opravdu zaneřáděnou místnost!

Spustíte jej následovně:

- Stiskněte klávesovou zkratku Ctrl-Shift-C, čímž si zobrazíte herní konzoli.- Napište „testingcheats true“- Napište „bb.moveobjects“- Znovu stiskněte „Ctrl-Shift-C“, čímž zavřete dialogové okno- Chcete-li cheat vypnout, zopakujte kroky 1-4.

Jakmile cheat vypnete, neměli byste cheatem upravené objekty přesouvat. Pokud tak učiníte, ztratí vlastnosti získané díky cheatu „moveobject“.

• 9. Sváteční svetry: bez veselých svetrů by se přece svátky neobešly! Fanoušci si odhlasovali svetr číslo 4, ale nám se podařilo dostat do hry i pár dalších, aby si Simíci mohli svátky užít ve velkém stylu.

• 10. Sváteční dekorace: tím ještě vánoční veselí nekončí! Balíček Šťastné a veselé vnese do vaší domácnosti sváteční dekorace a zajímavě oživí Simíkům šatník. Více informací o tom, jak si bezplatně stáhnout tento velkolepý sváteční balíček, najdete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama