The Sims 4 oficiálně představeno
Novinka The Sims 4 oficiálně představeno

The Sims 4 oficiálně představeno

Michal Burian

Michal Burian

24

V traileru navštívili Simové skutečný svět. Zároveň byly potvrzeny emoce, myšlenky a celkově dynamická hratelnost. Samozřejmostí je úprava Simíka, včetně emocí, a rovněž stěhování celé místnosti v editoru. Simíci se navzájem ovlivňují.

Reklama

Společnost Electronic Arts během své tiskové konference na Gamescomu představila The Sims 4 a prozradila první detaily. Hra vyjde v příštím roce na PC a Mac a zaměří se na emocionální stránku Simů. Ti budou dávat najevo své emoce a vy sami si budete moci vybrat osobnosti svých Simíků, jejich touhy, myšlenky, sociální dovednosti, kariéru a vzpomínky. Tím jim udáte celoživotní cíl.

Simíci se budou navzájem ovlivňovat a mohou zažít pestrou škálu hlubokých emociálních stavů. To ovlivní i jejich práce, události, vzpomínky a dokonce i oblečení nebo objekty, které vyberete. To vám podle všeho umožní vytvářet bohatší příběhy s většími možnostmi.

Počas hraní budete získávat nové objekty, oblečení a odemykat různé úspěchy apod. Se svými výtvory se budete moci podělit s přáteli a komunitou, stejně tak si stáhnout výtvory od jiných hráčů a vylepšit si tak The Sims 4.

Simíci se budou podle své nálady chovat, pohybovat a dokonce se vám podle toho budou odemykat možnosti ve hře. Navíc nálada, emoce apod. ovlivní i další Simíky v místnosti/domě. Zajímavě také zní možnost přesunout celou místnost v editoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama