The Sims 4: Outdoor Retreat vás zavede do přírody
Novinka The Sims 4: Outdoor Retreat vás zavede do přírody

The Sims 4: Outdoor Retreat vás zavede do přírody

Michal Burian

Michal Burian

8

Expanze přináší nová místa, spousty nových herních možností, předmětů, aktivit a úplně novou dovednost.

Reklama

Pro The Sims 4 vyšla první velká expanze. Jmenuje se Outdoor Retreat a umožní vašim Simíkům se vydat do přírody, kde se budou moci bavit nad novými aktivitami. DLC stojí 20 euro.

Více vám o Outdoor Retreat prozradí česká oficiální stránka:

Vydejte se na úplně nové místo: Simíci si teď mohou odpočinout od každodenní dřiny na čerstvém lesním vzduchu Žulových kaskád. Mohou si vyrazit do hlubokého lesa, kde na ně čekají nová překvapení, jako jsou například nebezpečné, ale také zázračné bylinky, nebo třeba nové druhy hmyzu. Snad se vaši Simíci brouků neštítí.

Postavte si dokonalé tábořiště: k pořádnému čundru patří také pořádná výbava. Pořiďte Simíkům stan a oblékněte je do nového tábornického oblečení. Simíci, kteří dobrodružství moc nemusí, si mohou stan postavit třeba doma na zahradě.

Užívejte si jedinečné venkovní aktivity: odpočiňte si při sledování hvězd a nechte své Simíky popustit uzdu představivosti. Zaházejte si podkovy a vydejte se na túru po národním parku nebo zkuste najít poustevníka, který prý žije kdesi v hlubinách lesa.

Sesedněte se kolem ohniště: dopřejte svým Simíkům opečené maršmeláky a vyprávějte si u táboráku duchařské historky a dobrodružné příběhy. Hoďte nohy nahoru a dejte si něco dobrého z úplně nové přenosné chladničky.

Staňte se bylinkáři a připravujte exotické elixíry: naučte své Simíky bylinkářství a namíchejte s nimi užitečné směsi, které odpudí hmyz nebo ukonejší vystresované Simíky. Tato nová dovednost také Simíkům pomůže rozpoznat, které volně rostoucí rostliny jsou jedlé, a které naopak jedovaté.

Medvědí kostýmy: zážitky s balíčkem The Sims 4 Únik do přírody završí medvědí kostýmy. Je to skutečně tak. Máme na mysli přesně ty velké a chlupaté medvědy, kteří vám vtrhnou do tábora, když tam necháte povalovat jídlo. Jen si představte, kolik zábavy si Simíci užijí, když se v takovém kostýmu projdou po tábořišti. Dokonce si ho můžete vzít domů a rozpoutat s ním neplechu i tam!

Dopřejte svým Simíkům trochu čerstvého vzduchu a vyrazte s nimi na výlet do divočiny, na který jen tak nezapomenou. Z tohoto herního balíčku máme velikou radost a už se nemůžeme dočkat příběhů, které s jeho pomocí vytvoříte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama