The Sims 4 představují nástroj pro vytvoření mazlíčka
The Sims 4 Novinka The Sims 4 představují nástroj pro vytvoření mazlíčka

The Sims 4 představují nástroj pro vytvoření mazlíčka

Michal Burian

Michal Burian

1

Milovníci psů a koček si budou moci v The Sims 4 vytvořit svého vlastního mazlíčka.

Reklama

Do The Sims 4 se blíží chlupatý dodatečný balíček, který do hry přidá nástroj pro vytvoření nejrůznější psů a koček. Simíkům můžete pořídit domů mazlíky a změnit jejich životy, nebo o simikovské mazlíčky budete moci pečovat v roli veterináře.

Společnost Electronic Arts zveřejnila nové video, které se zaměřuje právě na vytvoření mazlíčka pomocí nástroje. Ten vám umožní upravovat vzhled a chování psů a koček. Dokonce je můžete obléct i do výrazných oblečení.

„Tito báječní celoživotní společníci zcela změní životy vašich Simíků novými a zvláštními způsoby. Lečte zvířecí neduhy jako veterináři a provozujte vlastní kliniku v nádherném přístavním světě, kde vaši Simíci i jejich mazlíčci mají neustále co objevovat,“ tvrdí autoři hry.

Důležité je, že nástroj má být v The Sims 4 mnohem jednoduší. „Nástroj Vytvořit mazlíčka v The Sims 3 měl systém vrstev, který připomínal profesionální grafické nástroje. Nebyl ale zrovna jednoduchý na používání a většina hráčů plně nevyužila všechny jeho možnosti. Rozhodli jsme se vycházet z nástroje Vytvořit Simíka v The Sims 4 a použít na Vytvořit mazlíčka podobný přístup. Díky tomu můžete mazlíčkům zvětšovat uši, prodlužovat čumáčky a upravovat oči jednoduchým kliknutím a tažením. Je to zábava, která nabízí tolik možností úprav mazlíčků, že i Simíci jim budou závidět. Místo komplikovaných vrstev teď můžete na kožíšek přímo malovat, odstraňovat značky, otáčet znaménka, a dokonce upravovat i průhlednost, aniž byste museli řešit vrstvy. Můžete také vytvářet plemena s komplikovanými kožíšky, jako jsou májové kočky nebo sibiřští psi husky, podobně, jako to šlo v minulých verzích.

Přidali jsme pár vylepšení, aby to bylo ještě snazší. Například teď můžete používat šablony! Komplikované vzory teď budou na mazlíčkovi blikat. Vyberete si barvu, kliknete myší a vyplníte tak prázdné prostory. Vytvořit mazlíčka, kterého budete mít jenom vy, je díky tomu snadné a zábavné.

Aby složité vzory srsti korespondovaly s výtvarným stylem The Sims 4, byl dost náročný úkol, jehož vyřešení našim týmům zabral dlouhé měsíce. Chtěli jsme, aby naše kočky a naši psi v The Sims 4 vypadali jedinečně, stejně jako jejich předlohy, ale také jsme chtěli zachovat „plnost a bohatost“ vlasů Simíků v The Sims 4. Abychom toho dosáhli, přidali jsme mazlíčkům „nasazovací části“. Jde o malé kusy, chomáče a jiná seskupení srsti, které vytváří dynamické a zajímavé vzory srsti. Uvidíte je hlavně u plemen, jako jsou zlatý retrívr nebo pudl.“

Pokud se na chlupatý balíček těšíte, tak vyjde 10. listopadu pro PC a Mac verze The Sims 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama