The Sims FreePlay se chystá na iOS
Novinka The Sims FreePlay se chystá na iOS

The Sims FreePlay se chystá na iOS

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Simíci již zažili mnohé transformace na mobilní zařízení. EA ale chystá předvést ten nejlepší balíček, který se nám zatím dostal do kapsy.

Reklama

Jak již název napovídá, The Sims FreePlay vám dovolí hrát zcela zdarma a zahrne chytrý systém mikrotransakcí a herních reklam, které příležitostní hráče nebudou do ničeho nutit. Základním kamenem hry je vaše vlastní městečko, které si můžete libovolně upravovat a přizpůsobovat. Kontrolovat půjde až 16 Simíků najednou. Budete plnit jejich potřeby, navazovat vztahy, chodit do práce, krmit domácí mazlíčky, řídit auta a dělat všechny ostatní důležité věci, které známe z „velkých“ titulů. The Sims FreePlay má být zatím nejpropracovanější zážitek na mobilních zařízeních.

Chybět nemohou ani sociální funkce, které dokonce nabízí možnost podívat se do městeček svých kamarádů, ohodnotit je a srovnávat své výtvory v online žebříčku. Překvapí rozhodně propracovanější detaily, jako možnost vytvořit si zahrádku vedle domu (a la FarmVille), koupit si psa, který pak pro vás vyhrabe užitečné předměty aj.

Úspěch The Sims Social na Facebooku zaručuje, že se nejnovějšímu přídavku série pro iPhony a iPady dostane patřičné pozornosti a my doufáme, že hra brzy přesídlí i na další mobilní platformy. Pokud finanční stránka zůstane nedotčena a EA zvládne umně umisťovat herní reklamy, máme se na co těšit.

Titul by měl dorazit na operační systém iOS do konce letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama