The Witch and the Hundred Knight: Revival Edition vychází v březnu
Novinka The Witch and the Hundred Knight: Revival Edition vychází v březnu

The Witch and the Hundred Knight: Revival Edition vychází v březnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Původní hra prošla řadou vylepšení, vytvořených přímo pro konzoli PlayStation 4.

Reklama

JRPG The Witch and the Hundred Knight se dočkalo remasterované edice pro konzoli PlayStation 4 a ta nyní vyjde s podtitulem Revival Edition i na západě. V Severní Americe bude k mání od 1. března a do Evropy se dostane až 4. března. Společnost NIS America dále oznámila, že bude nabízet na svém NIS America Online Store i limitovanou edici. V nabídce evropské pobočky obchodu však ještě není.

PlayStation 4 "revival" edice tohoto RPG, které původně vyšlo v roce 2013 na konzoli PlayStation 3, nabídne aktualizovanou grafiku a nové funkce, včetně možnosti ovládat i čarodějnici Metallii, což v původní hře nešlo. Další novinkou je Tower of Illusion. Abyste do ní vstoupili, musíte obětovat jednu svou zbraň. Čím silnější zbraň obětujete, tím silnější nepřátele najdete uvnitř věže a získáte katalyzátory, které můžete dále různě kombinovat a posílit statistiky vašeho vybavení a mnoho dalšího.

NIS America dále na svém FB profilu spustilo hlasování o box art hry The Witch and the Hundred Knight: Revival Edition, takže se určitě zapojte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama