THQ mluví o placeném multiplayeru
Red Faction Novinka THQ mluví o placeném multiplayeru

THQ mluví o placeném multiplayeru

Roman Bičan

Roman Bičan

12

Vydavatelská společnost THQ je za poslední rok ve ztrátě 30,1 milionů dolarů, a proto s tím v nadcházející době hodlá něco udělat. Jako první se nabízí placený multiplayer

Reklama

Zatímco Activision o zpoplatnění multiplayerové části Call of Duty: Black Ops veřejně nemluví (k oznámení by však mělo dojít již během jednoho měsíce), THQ je zcela jiného názoru. Vzhledem k tomu, že je za poslední rok v milionových ztrátách jej situace bohužel přinutila dříve nebo později požadovat po hráčích peníze za hraní multiplayeru u většiny svých her.

THQ dále řeklo, že plánují u velkých titulů vydávat robustní stahovatelný obsah a zpřístupnit tak velký a lákavý prémiový obsah. Je patrné, že zadarmo to určitě nebude. THQ pravděpodobně nasadí ceny hodně vysoko, čímž se chce opět dostat do plusových čísel. Jak se to ale bude líbit samotným zákazníkům? Věřím, že spousta z nich jen ohrne nos a na hraní multiplayeru se vykašle. Což by ovšem mohlo THQ ještě více uškodit, jelikož hra pro více hráčů je v dnešní době velmi důležitým aspektem.

Osobně bych THQ poradil něco jiného - vytvořit lepší a větší tituly a doufat, že osloví více potenciálních zákazníků. Když si člověk zaplatí hru, už se mu nebude chtít platit další peníze za multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama