Tiger Woods se vrací jako tvář série PGA Tour
PGA Tour 2K21 Novinka Tiger Woods se vrací jako tvář série PGA Tour

Tiger Woods se vrací jako tvář série PGA Tour

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Legendární golfista se vrací do videoher.

Reklama

Minulý rok dorazilo PGA Tour 2K21, které bylo dílem celku z HB Studios a vydání bylo zastřešeno společností 2K Games, jenž má pod palcem sérii NBA 2K.

Jednalo se o povedenou golfovou simulaci, navracející do her oficiální licenci PGA Tour, která dříve patřila společnosti EA, jenž s ní vydávala hry, jejichž hlavní tváří byl Tiger Woods (tedy až na poslední, kde Woodse vystřídal Rory McIlroy).

A právě Woods se po několika letech k této značce vrací, jelikož společnost 2K Games ohlásila, že s ním podepsala dlouhodobou exkluzivní dohodu, kdy tento legendární golfista bude fungovat jako výkonný ředitel a konzultant pro sérii PGA Tour 2K, přičemž v ní mohou používat jeho jméno i tvář.

"V golfu neexistuje větší ikona než Tiger Woods. Stejně jako zbytek světa, i my jsme byli zarmouceni, když jsme se doslechli o jeho nedávné nehodě, a tím mu přejeme brzké uzdravení. Dychtivě jsme se těšili na oznámení našeho partnerství s Tigerem, jehož legendární kariéra přesahovala tento sport. Jsme nadšeni, že se připojil k naší sérii PGA Tour 2K jako výkonný ředitel." - sdělil šéf 2K, David Ismailer.

Společně s tímto krokem ještě 2K oznámilo akvizici HB Studios, která aktuálně čeká na regulační schválení.

Vypadá to tedy, že ve společnosti mají s touto golfovou sérií poměrně velké plány, kdy se pravděpodobně dočkáme vydávání jednotlivých dílů na roční bázi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama