Tipy na dárky pro WoWkaře
WoW Novinka Tipy na dárky pro WoWkaře

Tipy na dárky pro WoWkaře

Xzone

Xzone

2

Plyšový Murloc i výborná deskovka ze světa World of Warcraft.

Reklama

Pokud byste si s přáteli rádi udělali pěkný večer v Azerothu a přitom nechtěli sedět u monitoru, máme pro Vás perfektní tip. Deskovka Small World of Warcraft pro 2 až 5 hráčů bez problému zabaví na celý večer. Vyberete si jednu z 16 ras a vyrazíte nekompromisně rozdrtit vaše kamarády. Stačí nasbírat dostatečné množství vítězných mincí. Ty získáte díky speciálním dovednostem, legendárním místům a artefaktům.

Ten koho na společenské hry neužije si třeba může doplnit svou výstavku o skvosty v podobě nových figurek. Pokocháte se figurkami Jainy Proudmoore i s jejím elementálem, Sylvanas v dýmu kouře nebo Lich Kingem třímajícím Frostmourne. Ten je pak navíc speciální tím, že má 26 bodů ohybu a jeho oči zuřivě svítí. S jeho hrozivým pohledem se ovšem střetnete pouze pokud do něj vložíte baterie. Opravdové fajnšmekry pak nadchne luxusní polystonová soška prince Arthase.

Tipy na dárky pro WoWkaře

Z oficiální kolekce Blizzard Gear pochází i parta neskutečně roztomilých plyšáků. Malý Murloc, Raptor, Baby Yeti i chundelatý Shadow patří mezí oblíbené pety, které teď můžete "petit" i doma.

Tipy na dárky pro WoWkaře

Herní koutek si pak můžete ozdobit velkou (89 x 37,5 cm) podložkou pod myš s nádherným artworkem. Tohle se na stole fakt neomrzí!

Kompletní nabídku World of Warcraft věcí, včetně mikin, triček nebo komiksu najdete samozřejmě na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama