Tipy na merch pro 8. týden
Halo Infinite Novinka Tipy na merch pro 8. týden

Tipy na merch pro 8. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy pkgsrc Desková hra

Vybrečte se do stylového polštáře a pijte z galaktického korbelu.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Figurka The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Revali

Na tomto místě jste se možná zhrozili, že nezačínáme s figurkou ze série Funko POP!. A skutečně. Tato série bude v článku skutečně absentovat, což doufejme zvládnete. Nicméně o svou porci figurek rozhodně nepřijdete, kdy začneme u nového krasavce od First 4 Figures. Tento výrobce totiž přinesl novou figurku z kritiky oceňované hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild, kdy tentokrát přišla řada na Revaliho, jenž je vyzbrojen svým věrným lukem Great Eagle, přičemž stojí na pěkně zpracované základně s logem Sheikah. Rozměrově se následně může pyšnit výškou 26 centimetrů, přičemž materiálově se zase jedná o tradiční PVC.

Figurka vás vyjde na 1 999 Kč.

Máte-li o ni zájem, můžete si ji pořídit v obchodě Xzone.


Figurka Luigi’s Mansion - Luigi

A u Nintenda a First 4 Figures ještě zůstaneme, protože od nich pochází i druhý tip. Z otevřeného fantasy světa se však přesuneme do strašidelného sídla plného hádanek a duchů. Pořídit si totiž můžete i 23 centimetrů vysokého a detailně vyhotoveného Luigiho ze série Luigi’s Mansion, nabízejícího svou ikonickou ustrašenou pózu i věrnou zbraň – The Poltergust G-00. Příjemným faktem navíc je, že figurka nabízí i pohlednou krabici, takže ji nemusíte ani rozbalovat, což zarytí sběratelé jistě ocení.

Cenovka je opět 1 999 Kč.

Koupi lze provést na tomto odkazu.


Figurka Loki

Pokud ovšem nemáte hluboko do kapsy, jste fanoušky Marvelu a navíc chcete něco opravdu dobře zpracovaného, můžete sáhnout po samotném bohu falše – Lokim. Ten pochází od společnosti Kotobukiya a je součástí řady ArtFX, což by mělo zajistit detailní a kvalitní provedení, takže si skoro budete připadat, že u sebe doma máte zmenšenou verzi samotného Toma Hiddlestona. Ačkoliv se ale jedná o verzi zmenšenou, tak je dobré si na ni připravit dostatečné množství místa, jelikož se pyšní zhruba 37 centimetry, díky nimž rozhodně ve vaší sbírce nezapadne.

Loki vás vyjde na 5 499 Kč.

Naleznete ho zde.


Korbel Halo Infinite

Nicméně se nacházíme na herním webu, kdy nám hráčům je jasné, že při zachraňování vesmíru dokáže člověku pořádně vyschnout v krku. A v takovém případě se vám může hodit třeba stylový korbel s bijcem Master Chiefem, který hned všem ukáže, jaká série je vaše oblíbená. A přitom si i hezky zaposilujete, jelikož se váha zastavila na 1,27 kilogramu. Samotné tělo je posléze vyhotoveno z resinu, v němž se nachází vyjímatelná vložka z nerezové oceli, jenž usnadní mytí. Jen tedy celý korbel nevkládejte do myčky. To by mohlo udělat větší neplechu než elitní Covenanti.

Korbel vás vyjde na 1 249 Kč.

Produktová stránka je tady.


Pokémon TCG: Brilliant Stars

Na své si ale tentokrát přijdou i fanoušci sběratelské karetní hry Pokémon Trading Card Game, jelikož pro ni vyšla nová expanze s názvem Brilliant Stars. Ta přináší přes 170 dodatečných karet, mezi nimiž nalezneme i čtyři VSTAR Pokémony (Charizard, Arceus, Shaymin a Whimsicott), jenž nabízí novou mechaniku, a to v podobě speciální síly pro schopnost či útok, která může výrazně ovlivnit průběh vašeho zápasu. Avšak klíčové je, abyste tuto drtivou sílu použili ve vhodný okamžik, jelikož ji lze využít pouze jednou za celou bitvu. Zapomenout nesmíme ale ani na 30 speciálních karet Trainer Gallery, přinášejících exkluzivní grafiku pro vybrané trenéry i Pokémony.

Cena balíčků se pohybuje od 139 do 4 490 Kč.

Naleznete je zde.


Polštář Xzone Originals – You Died

V pátek konečně vyšel velice očekávaný Elden Ring od společnosti FromSoftware, což znamená, že se hráči opět mohou pustit do náročných soubojů s roztodivnými nepřáteli v působivém světě. Avšak je jasné, že některé zdejší souboje mohou docela ozkoušet váš um i nervy, kdy v důsledku toho možná začnete přemýšlet o smyslu života, vesmíru a vůbec. A proč to nedělat stylově tak, že si lehnete a svou hlavu položíte do pohodlného a originálního polštáře You Died z příjemné pleteniny interlok a s motivem zmíněné herní novinky. Určitě se vám uleví.

Tipy na merch pro 8. týden

Cena je 399 Kč.

Polštář naleznete na tomto odkazu.


Předobjednávka - nové figurky Cyberpunk 2077

Na úplný závěr jsme si poté připravili informaci o tom, že se již spustily předobjednávky pro nové figurky ze hry Cyberpunk 2077, které nám přináší společnost Dark Horse. Přesněji se jedná o 23 centimetrů vysoké figurky Judy Alvarez a Panam Palmer, což jsou postavy, jenž navštěvují sny nejednoho hráče. Pánskou společnost jim následně bude dělat 30 centimetrový full-borg Adam Smasher i se svým smrtícím arzenálem.

Judy a Panam můžete mít za 1 199 Kč, zatímco Adam vás vyjde na 1 799 Kč.

Předobjednávku lze udělat zde.

Figurky by měly dorazit v říjnu.


PS: Také si dovolíme připomenout, že je opět skladem kniha The Creative Gene: Hideo Kojima, jíž jsme představovali před dvěma týdny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama