Titan od Blizzardu znovu mění podobu
Novinka Titan od Blizzardu znovu mění podobu

Titan od Blizzardu znovu mění podobu

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

18

Skoro si až začínáme myslet, že se nové onlinovky od tvůrců World of Warcraftu nikdy nedočkáme.

Reklama

Během čtvrtletního setkání s akcionáři se totiž zodpovědní lidé ze studia Blizzard nechali slyšet, že projekt Titan prošel několika významnými změnami a ve finále vlastně ani nemusí jít o MMORPG.

„Aktuálně se nacházíme ve fázi, kdy zvažujeme, jak by celá hra vlastně měla vypadat a jestli by pro ni třeba nebylo lepší, kdyby se vydala jiným směrem,“ nechal se slyšet jeden ze zakladatelů tvůrčího celku Mike Morhaime.

Již nyní je prý nicméně jasné, že s největší pravděpodobností nepůjde o klasické MMORPG s měsíčními poplatky. Ale kdo ví, co z toho ve finále bude, když se na titulu vlastně ani pořádně nedělá.

Morhaime potvrdil, že spoustu lidí z vývoje stáhli, aby se místo toho věnovali hrám, jejichž vydání je na spadnutí. Zbývající tvůrci pak pro změnu dostali za úkol zakomponovat do jádra hry všechny probírané změny.

Blizzard láká na Gamescom, kde má odhalit něco nového. Z náznaků to vypadá, že půjde o Diablo 3, buď se tedy dočkáme prvního datadisku pro PC a Mac verze nebo se zaměří na připravovaní konzolovky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama