Titanfall 2 čeká další nadílka skinů zbraní
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 čeká další nadílka skinů zbraní

Titanfall 2 čeká další nadílka skinů zbraní

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Prosincová aktualizace zahrne i další Featured módy nebo uvedení taktické schopnosti Grapple do původního stavu.

Reklama

Ani v prosinci nebude Titanfall 2 ochuzen o pravidelnou aktualizaci. Tentokrát nese název Operation Endeavor a její obsahovou doménou je opět kolekce placených skinů zbraní, které můžete pořídit v in-game obchodě hry v hlavním menu. Na jednotlivé skiny se můžete podívat níže.

Operation Endeavor navíc uvede taktickou schopnost Grapple do původního stavu, takže možnost vystřelení háku na laně bude mít opět dvě nabití. Na konzolích pak dojde k úpravě zbraně G2 a aktualizace navíc mírně zlepší optimalizaci Titanfallu 2 při hraní na Xboxu One X a PS4 Pro.

Chybět nebudou ani dvě nové vizitky hráče s vánoční tématikou, tradičně v normální i Prism verzi. Prohlédnout si je můžete na stránce, na níž vede odkaz v předešlém odstavci. Samozřejmostí jsou pak další Featured módy, které budou vycházet postupně.

V úpravě režimu Last Titan Standing, která nese název Turbo LTS, budete bojovat s dvojnásobnou obnovou jádra a úskoku, každý má také k dispozici Turbo Engine kit. Ve Spicy Attrition Ordnance schopnost každého hráče nahrazují Ticks, The Otherside je popisován jako All Phase Attrition a Rocket Arena je pro změnu Live Fire s upravenými EPG a automatickými pistolemi. Zbývá Turbo Titan Brawl, tedy Titan Brawl opět disponující dvojnásobnou obnovou jádra a úskoku a Turbo Engine kity.

Aktualizace Operation Endeavor dorazí 19. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama