Titanfall 2 je k dostání v ultimátní edici
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 je k dostání v ultimátní edici

Titanfall 2 je k dostání v ultimátní edici

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Kromě samotné hry obsahuje i bonusový kosmetický obsah a balíček, který do určité míry urychlí váš postup v multiplayeru.

Reklama

Uvažujete nad koupí výborné střílečky Titanfall 2 z loňského roku? Pak si pro vás v Respawnu a EA připravili novou edici hry, Ultimate Edition. Ta je již nyní k dostání na Originu, PS4 a Xboxu One, přičemž zahrnuje základní hru, všechen bezplatný obsah ze sedmi obsahových aktualizací a také kosmetické bonusy.

Při koupi Ultimate Edition získáte Prime skiny pro Scorche a Iona, díky nimž budou mít tito dva titáni odlišný vzhled, animace a ozvučení, i když po stránce hratelnosti se nijak neliší od základních verzí. Nechybí ani obsah Deluxe edice, konkrétně Warpaint skin pro 6 titánů, kamufláž použitelná na zbraně, titány i piloty (tedy hráčovy postavy), dále obrázek na čelo šesti titánů a speciální vizitka.

Součástí Ultimate Edition je také Jump Starter Pack, který umožňuje jisté urychlení postupu v multiplayeru. S tímto balíčkem se vám ihned odemknou všichni titáni a taktické schopnosti pilotů, navíc dostanete 10 poukázek na dvojnásobný přísun zkušenostních bodů a 500 kreditů, s nimiž lze předčasně odemknout některé části výbavy a kosmetických položek. Kredity jinak získáváte za prosté hraní online zápasů.

Bonusem je pak skin Underground ELITE Warpaint pro útočnou pušku R-201. Když ho budete používat, budete mít sami větší šanci na přísun zkušenostních bodů, zatímco vaši spoluhráči obdrží více Merit bodů, které urychlují postup po úrovních.

Titanfall 2: Ultimate Edition vás vyjde na 39,99 euro. Pro srovnání, jen každý Prime skin stojí samostatně 4,99 euro a za stejnou cenu pořídíte i Underground R-201 ELITE Warpaint. Nejde tedy o exkluzivní obsah Ultimate Edition, nýbrž o něco, co lze koupit i v in-game obchodě za skutečné peníze. V každém případě nová edice představuje hodně velkorysou nabídku, zvlášť když obsah Deluxe edice nebyl původně nijak levná záležitost.

Není proto divu, že se začínají množit prosby stávajících hráčů, aby tvůrci uvedli do prodeje i možnost upgradu na Ultimate Edition nebo jiný typ kompenzace. Vyhoví fanouškům EA a Respawn? To se snad dozvíme brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama