Titanfall 2 má nabídnout vystřelovací hák a větší mapy
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 má nabídnout vystřelovací hák a větší mapy

Titanfall 2 má nabídnout vystřelovací hák a větší mapy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Podle údajného úniku informací by hra měla vyjít v říjnu.

Reklama

Máme tu další údajný únik informací, tentokrát související s Titanfallem 2. Jistý anonymní zdroj se na Redditu podělil o několik zajímavých detailů, které byly posléze smazány. Pravost informací samozřejmě nelze dost dobře potvrdit, takže zatím vše berte jako spekulaci, ale zároveň není moc důvodů, proč zdroji nevěřit. Už proto, že údajné novinky nezní nijak přehnaně nebo nereálně.

Podle všeho nás v pokračování Titanfallu čeká funkce vystřelovacího háku, jenž bude pomáhat při běhu po stěnách, při snaze nasednout do Titána nebo při samotném boji. Což znamená především možnost zachytit hákem nepřátelského hráče, který je zrovna ve vzduchu. Nových schopností pilotů (hráči ovládaných postav) má ale být mnohem víc.

Zároveň můžeme očekávat větší mapy, minimálně ve srovnání s prvním dílem. Něco takového dává smysl, druhý díl se nemusí ohlížet na Xbox 360 a hardware PC a současných konzolí nepochybně nebude snaze zvětšit mapy nijak překážet. Zdroj spekuluje i nad větším počtem hráčů, který by s ohledem na větší mapy rozhodně dával smysl.

Bonus za předobjednávku by měla být příruční zbraň zvaná Violator a pokud jde o datum vydání, Titanfall 2 by měl opravdu vyjít letos v říjnu. Tahle informace už je trochu zarážející, protože v říjnu má vyjít i Battlefield 1, ale už delší dobu víme, že obě hry mají vyjít během podzimu a v EA si nemyslí, že by si Battlefield 1 a Titanfall 2 měly lézt do zelí.

Pravosti všech informací nahrává obrázek, který se do určité míry shoduje s aktuálně rozmazaným pozadím oficiálního webu. Hlavní ale je, co se na té levé straně vlastně odehrává. Že by i Titáni měli možnost běhat po stěnách? Zatím však s jistotou víme jen to, že by obří roboti měli mít k dispozici zbraně pro boj zblízka, v prvním teaseru byl koneckonců k vidění obří meč. A že se snad konečně dočkáme klasické singleplayerové kampaně.

Dá se očekávat, že k potvrzení či vyvrácení informací nedojde dřív než 12. června. Ten den bude hra v rámci konference EA Play oficiálně představena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama