Titanfall 2 nabídne kooperativní mód
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 nabídne kooperativní mód

Titanfall 2 nabídne kooperativní mód

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Kooperativní režim Frontier Defense bude zdarma a doplní ho dvě bezplatné multiplayerové mapy nebo placené kamufláže. <strong>+ další trial.</strong>

Reklama

Po vydání prvního Titanfallu přidali tvůrci ze studia Respawn do hry kooperativní mód Frontier Defense, založený na tzv. horde principu. Nyní je režim zpět v Titanfallu 2 a dorazí 25. července jako bezplatná součást obsahové aktualizace Operation Frontier Shield. Opět vás tedy čeká kooperace pro čtyři hráče, v níž se budete na vybraných multiplayerových mapách bránit pěti vlnám stále náročnějších nepřátel ovládaných umělou inteligencí. A to proto, abyste ubránili svého Harvestera.

Za likvidaci protivníků získáte peníze, které můžete mezi jednotlivými vlnami využít pro nakupování nové výbavy, třeba baterií, pastí nebo obranných střílen. K dispozici jsou celkem čtyři standardní obtížnosti a jedna speciální, podle všeho suverénně nejnáročnější, která bude přístupná přes Featured režimy.

Vaši titáni navíc mohou získávat nový typ ranku, Aegis. Ranky získáváte za dokončování Frontier Defense zápasů a jejich prostřednictvím si můžete zpřístupnit silné upgrady, které se hodí při hraní módu na vyšší obtížnost. Pro tuto chvíli jsou přitom Aegis ranky jen záležitostí Frontier Defense. Chybět nebudou ani noví nepřátelé a mód bude v době vydání podporovat 5 map - Homestead, Forwardbase Kodai, War Games, Rise a Blackwater Canal.

Frontier Defense však není jediný herní prvek, který se vrací z prvního dílu. Součástí Operation Frontier Shield je také remasterovaná mapa Rise, charakteristická úzkými prostory, vysokými stěnami a mnoha příležitostmi pro slaňování. K dispozici bude také zcela nová mapa Township, určená pouze pro mód Live Fire. Ta využívá prostředí uměle vystavěného městečka. I obě mapy budou zdarma pro každého majitele hry.

Vývojáři navíc hodlají vylepšit in-game obchod, aby se zájemci lépe dostali k novým nebo zlevněným nabídkám. K tomuto kroku dochází mimo jiné díky dalšímu placenému obsahu. Zaprvé jde o zbraňové kamufláže Elite Warpaints. Ty vylepší vizuál dané zbraně, vám jako vlastníkovi zvýší šanci na získávání většího množství zkušenostních bodů a vašim spoluhráčům může zaručit větší přísun merit bodů. Abyste tohoto efektu dosáhli, stačí kamufláž vlastnit, nemusíte ji nutně používat.

Zadruhé tu máme Titan Warpaints, tedy kamufláže titánů, které vám a vašim spolubojovníkům zaručí větší přísun zkušenostních bodů v rámci módu Frontier Defense. Tyto kamufláže však budou v prodeji jen po omezenou dobu, konkrétně do 28. srpna. Do tohoto data bude k dostání také cenově výhodnější balík všech Elite Warpaints.

Od 28. do 30. července bude také k dispozici další trial, díky němuž si můžete Titanfall 2 vyzkoušet zdarma. V rámci trialu budete mít neomezený přístup k celému multiplayeru, k výcvikové misi, která je zároveň překážkovou dráhou, a k singleplayerové misi The Beacon.

Dodatečná podpora Titanfallu 2 tedy ani tentokrát nekončí a tvůrci k ukončení podle všeho nemají důvod. Nedávno se chlubili faktem, že každý měsíc hraje hru více než milion hráčů, a nyní tvrdí, že počet hráčů s každým bezplatným přídavkem stoupá.

Trailer

Nové placené kamufláže

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama