Titanfall 2 obohatí nový herní mód a s ním spojené mapy
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 obohatí nový herní mód a s ním spojené mapy

Titanfall 2 obohatí nový herní mód a s ním spojené mapy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Live Fire nabízí pěší boj v úzkých prostorách a jsou pro něj vyhrazeny dvě nové mapy. Nová bezplatná aktualizace zahrne i další mapu pro mód Coliseum nebo přepracování výběru herních módů.

Reklama

V prosinci jsme se dočkali první várky bezplatného obsahu pro Titanfall 2, který se nesl ve znamení nové verze klasické mapy Angel City z prvního dílu. Nyní vývojáři z Respawnu připravují druhé bezplatné DLC, jemuž dominuje nový herní mód nesoucí název Live Fire.

V tomto režimu se proti sobě postaví dva týmy o šesti hráčích, ale tentokrát bez Titánů. Live Fire je totiž zaměřený pouze na pěchotní boj, který se odehrává na malých mapách s úzkými prostory.

Zápas probíhá na kola a nemůžete se respawnovat, což znamená, že v každém kole, které trvá minutu, máte jen jeden život. Vítězství v kole vám zaručí buď eliminace nepřátelského týmu, nebo zabrání neutrální vlajky uprostřed mapy. Samozřejmě platí, že tým, který vyhraje více kol, vyhrává celý zápas. Jestli jste hráli třeba mód Arena v Team Fortress 2, máte určitě dobrou představu o tom, co vás čeká.

Live Fire je dost rychlý a hektický mód zaměřený na boj zblízka, týmovou spolupráci a řádné využití možností pohybu. Tomu podléhá i design dvou nových map, Stacks a Meadow, určených výhradně pro nový mód, jemuž bude přirozeně vyhrazen samostatný playlist.

Mód Coliseum se pak dočká nové mapy s názvem Columns a dojde i na přidání nové animace popravy nepřítele, kterou lze odemknout. Zatím není k dispozici její ukázka, ale prý se máme na co těšit.

Dále se lze těšit na rozšíření úvodu zápasů. Hráči si často stěžují, že velitelé vámi zvolené frakce během výsadku na bojiště říkají a dělají stále to samé, takže spolu s příští aktualizací dorazí do hry nové intro pro všechny frakce.

Změn se dočká i obrazovka výběru playlistů a herních módů. Ta v tuto chvíli není rozvržena úplně ideálně, takže tvůrci plánují novou podobu, která dorazí do konzolových verzí spolu s další aktualizací. PC hráči se možná dočkají dříve, aby bylo možné novou obrazovku otestovat v předstihu. Díky změnám si každopádně budete moci nastavit, do jakých herních módů vás hra může připojit.

Zatím není jasné, kdy dojde k vydání tohoto bezplatného DLC, potažmo aktualizace, jejíž obsah je opět zcela zdarma pro všechny majitele Titanfallu 2. Tvůrci však v blízké době chtějí odhalit plány na následující bezplatnou podporu, zahrnující nové zbraně, herní módy, mapy (včetně dalších předělávek z prvního dílu) a další novinky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama