Titanfall 2 vyjde 28. října s offline kampaní
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 vyjde 28. října s offline kampaní

Titanfall 2 vyjde 28. října s offline kampaní

Martin Cvrček

Martin Cvrček

16

To je jen týden po Battlefieldu 1. Těšit se můžeme i na nové typy Titánů, více zbraní nebo na betatest. <strong>Aktualizováno o gameplay záběry.</strong>

Reklama

Update: K dispozici je také sestřih gameplay záběrů. Ten potvrzuje možnost použití vystřelovacího lana a uvidíte mimo jiné i nové typy Titánů a jejich schopnosti.

Původní zpráva (19:14): Je fajn, když nám velcí vydavatelé trochu usnadní shon během konference a něco vypustí předčasně. I když to asi nezamýšleli. To je minimálně případ EA, které nedopatřením vypustilo do světa kus přenosu ze zkoušky své konference EA Play. Takže na podrobnosti o Titanfallu 2 nemusíme čekat na dvaadvacátou hodinu, ale můžeme si něco z toho říct už nyní. Po chvíli došlo k oficiálnímu vydání traileru i informací.

V první řadě tu máme datum vydání. Titanfall 2 dorazí 28. října, tedy pouhý týden po Battlefieldu 1, který vychází 21. října. Dost odvážný krok, jen co je pravda.

Také došlo na potvrzení offline singleplayerové kampaně. Kampaň tedy nebude pouze sled multiplayerových zápasů poslepovaný náznakem příběhu jako v případě prvního dílu, ale opravdu klasickým singleplayerovým zážitkem, který má blíže prozkoumat vztah mezi člověkem a strojem.

V kampani se dostane do boje v roli vojáka Milice, který má za cíl stát se Pilotem, jenž může ovládat robotické Titány. Později jste však zanecháni za nepřátelskými liniemi se silami frakce IMC v patách a musíte se spolčit s veteránem v podobě Titána třídy Vanguard. A splnit misi, kterou jste nikdy neměli dokončit.

V rámci multiplayeru se můžete těšit na šest nových druhů Titánů, přičemž každý z nich má mít nové schopnosti. Pro srovnání v prvním Titanfallu byli Titáni jen tři. Jistě potěší příslib propracovanější sady schopností Pilotů, více zbraní i širších možností jejich úpravy.

Naopak nepotěší dost jasný náznak toho, že PC verze bude k dispozici pouze přes Origin, jak se dočteme v popisku traileru. Lidé z Respawnu v minulosti řekli, že jít s prvním dílem Titanfallu jen na Origin byla chyba, která se promítla v horších prodejích i menším počtu hráčů, ale Respawn je očividně malý pán a co EA jakožto vydavatel přikáže, to se musí splnit. Na Steam, který by se jistě postaral o větší popularitu hry, tedy Titanfall 2 s největší pravděpodobností nezamíří.

Před vydáním hry také dojde na betu, potažmo test multiplayeru, abychom dodrželi terminologii EA. Registrovat se můžete na oficiálním webu, samozřejmě až ve chvíli, kdy k tomu budete mít možnost.

Na konferenci EA Play, která začne ve 22:00, máme vidět ještě něco navíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama