Titanfall okoření kooperativní mód pro čtyři hráče
Titanfall Novinka Titanfall okoření kooperativní mód pro čtyři hráče

Titanfall okoření kooperativní mód pro čtyři hráče

Michal Burian

Michal Burian

11

Ve stylu módu Horde z Gears of War 2.

Reklama

Společnost Respawn včera ráno lákala, že večer představí největší update sci-fi střílečky Titanfall, a to vývojáři splnili. Dočkali jsme se podrobností z připravované aktualizace, která přinese kooperaci pro čtyři hráče. Ty se střetnou s umělou inteligencí. Ano, zní to hodně podobně jako populární mód Horde z Gears of War 2. Vůbec poprvé tak umožní Titanfall hrát s přáteli proti AI bez ostatních hráčů.

Mód dostal název Frontier Defense. Čtyři hráči se postaví proti stále silnějším vlnám AI nepřátel, včetně různých typů - některé z nich budou zcela nové. Nové druhy budou mnohem agresivnější a chytřejší než v běžných zápasech. Nepřátele budou disponovat velkou škálou zbraní a vybavení. Navíc Spektry získají možnost provádět rodeo na vašem Titánovi. Po mapě se bude prohánět hodně nepřátel: zhruba okolo dvou stovek. Mezi vlnami budou probíhat Tower defense hry.

Nemusíte se navíc bát umřít uprostřed probíhajícího kola, existuje několik možností, jak se oživit a ve hře pokračovat. Frontier Defense budete moci hrát na všech 24 mapách a hlavní pochopitelně bude ubránit určený bod na mapě.

Frontier Defense nebude poslední mód, jde o jeden ze tří chystaných. Každopádně dorazí společně s aktualizací číslo 8. Další - méně zajímavé režimy - budou Deadly Ground (5. listopadu) se smrtící mlhou, která vás bude nutit zůstat na střechách, či jiných vyvýšených místech, a Marked for Death Pro (26. listopadu). Ten si zakládá na stejnojmenném módu v běžném multiplayerovém playlistu. Úkol je jasný a to jest, pobít určitý počet či typ nepřátel.

Krom toho nabídne update 8 ještě Ranked Play, což je nový systém levelování. Nevztahuje se na Frontier Defense. V ostatních režimech budete získávat více bodů. A pochopitelně opraví chyby.

Více se dočtete na oficiálním českém blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama