Titanfall přiblížil frakce a hlavní postavy
Titanfall Novinka Titanfall přiblížil frakce a hlavní postavy

Titanfall přiblížil frakce a hlavní postavy

Michal Burian

Michal Burian

9

Seznamte se detailně s frakcemi Interstellar Manufacturing Corporation a Frontier Militia.

Reklama

Multiplayerová střílečka Titanfall od ex-tvůrců Call of Duty vychází už 11. března. Do dnešního dne jsme ale nevěděli podrobnosti o samotných frakcích a hlavních postav, které sehrají v příběhu svou roli. To se naštěstí změnilo a Respawn se konečně podělili o podrobnosti.

Frakce Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) začínala jako malá strojírenská firma. Zakladatelé měli velké plány s přírodními zdroji a pojmenovali ji Hammond Engineering. O 15 let později se z malé společnosti stalo komerční impérium, které ovládlo zeměměřictví.

Jde o velkou firmu, která si může dovolit skoro všechno, včetně ochrany svých těžebních strojů, technologií a obchodních tras. Není divu, že je IMC často označovaná za vykořisťovatele.

Hlavními postavami IMC je vice admirál Graves. Respekt u podřízených si dokáže bez problému sjednat. Čas od času má ale slabé chvilky, kdy příliš riskuje a navíc je benevolentní k Pohraničním světům. Druhou významnou postavou IMC je jihoafrický žoldák Blisk. Ten si chtěl původně vydělat peníze na dovolenou v tropickém ráji. Velký plat ho ale zlákal a rozhodl se zůstat. V jeho rozhodnutí hrála také velkou roli jeho záliba všechno zničit a rozstřílet.

Jako třetí je tu Spyglass - fyzická manifestace pokrokových technologií IMC, které jsou využívány v doprovodu s výsadkem, kdy monitorují bojiště.

Proti IMC bude bojovat frakce Frontier Militia, která brání menší světy svým vojskem. To je složeno z banditů, žoldáků, pirátů, nájemných lovců apod. Jelikož jde o různé skupinky, tak nemají moc pravidla a dělají si dá se říci co chtějí. IMC dokážou pořádně zatopit, zejména na důležitých obchodních trasách.

Veterán MacAllan v minulosti sloužil na vesmírné lodi pod vedení admirála Gravesa. Pak ale vedl vzpouru a s IMC se musel rozloučit. Jako další je tu Bish, bývalý elektrotechnik IMC, který je velkým bojovníkem a bitkařem. Poslední představenou postavou je Sarah - nikdy nebude mít ráda IMC, právě jejich vedení vedlo operaci, která zabila její rodiče a kamarády.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama