Tony Hawk již nespolupracuje s Activisionem
Tony Hawk's Pro Skater 5 Novinka Tony Hawk již nespolupracuje s Activisionem

Tony Hawk již nespolupracuje s Activisionem

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Končí jedna dlouhá éra. Fanoušci skateboardingu jsou naštváni a nechápou, že Activision takhle zazdil oblíbenou sérii a vypnul servery nejnovějšího dílu.

Reklama

Na legendárního skateboardistu Tonyho Hawka se stále častěji obracejí fanoušci s dotazem, zda by nechtěl udělat nový díl Tony Hawk's Pro Skater nebo alespoň remaster nějakého staršího dílu. Tony Hawk na otázky konečně reagoval a napsal nepotěšující zprávu.

Legenda již nespolupracuje se společností Activision. Sice by Hawk rád vytvořil Pro Skater, ale nemůže. Práva vlastní Activision. Hawk bohužel neudělá nic ani se servery u Tony Hawk's Pro Skater 5, které byly nečekaně vypnuty v loňském roce. U této hry je to velký problém, vyšla totiž teprve v roce 2015 a po dvou letech jsou servery mrtvé. Zemřela tak i samotná hra, hráči se totiž dostanou pouze k tutoriálu. Zbytek hry je zamčen, respektive bez připojení k serverům nefunguje. Přitom je to jádro celého Pro Skater 5.

Tohle je jasný důkaz o tom, že Activision skateboardingovou sérii Tony Hawk pohřbil a hodně dlouho se k ní nevrátí. Pravděpodobně nikdy.

Fanouškům skateboardingových her nezbývá než čekat na jinou hru. V lednu loňského roku Hawk dráždil, že chystá novinku, na které se nepodílí Activision. Zapomenout nemůžeme ani na Session, duchovní nástupce série Skate od kanadského studia Crea-ture. K dispozici je demo.

Zdroj: GameSpot.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama