Tony Hawk's Pro Skater už zase skáče
Novinka Tony Hawk's Pro Skater už zase skáče

Tony Hawk's Pro Skater už zase skáče

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3

V přípravě jsou zřejmě rovnou dva zmodernizované klasické díly.

Reklama

Tony Hawk's Pro Skater je stále největší a nejúspěšnější skateboardovou řadou herní historie, byť v posledních letech již dost povadlou. Však mezi léty 1999 až 2018 vyšlo celkem 17 různých titulů na všechny možné platformy, když série dokonce zažila a vyšla na všechny čtyři generace PlayStation!

Ostatně já si první dva díly od Neversoftu na první PlayStation, jež jsou podle mne jasně nejlepší, opatruji jako oko v hlavě a i když jsem to tehdy na virtuálním prkénku vůbec neuměl (což se dodnes vůbec nezměnilo), oba tituly mne neskutečně bavily a díky skvělé grafice a plynulému ovládání s výbornou fyzikou ani moc nezestárly.

Před čtyřmi lety vyšel prozatím poslední velký Tony Hawk's Pro Skater 5, který se ale zařadil mezi ty nejhorší díla v sérii, když sbíral nejvíce pouze průměrné až podprůměrné známky. Nyní se ovšem rovnou ze dvou zdrojů potvrdilo, že Activision, který Tony Hawk's Pro Skater produkuje již od úvodního titulu, zřejmě připravuje remaky právě prvních dvou výtečných her.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qTGk0lWzRdk[/embed]

 

Přímo z Activisionu mělo prosáknout, že se pracuje na moderních prototypech Tony Hawk's Pro Skater 1 a 2, což ovšem na druhou stranu nutně neznamená, že obě hry znovu vyjdou, protože prototypy také mohou sloužit pro interní testování.

Nicméně nedávno se profesionální skateboardistka Lizzie Armanto v jednom rozhovoru prořekla, že v přípravě jsou dvě hry ze série Tony Hawk's Pro Skater, přičemž ona bude přítomna jako hratelná postava. Lizzie se ale v prvních dvou dílech samozřejmě neobjevila (na to je moc mladá), hrála pouze v moderních titulech Tony Hawk's Shred Session a Tony Hawk's Pro Skater 5.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=tTsWvy2CcvQ[/embed]

 

Její věty o novém Tonym byly z publikovaného záznamu hned vymazány, takže na tom asi něco pravdy bude. Jiní novináři si zase myslí, že Activision pracuje na novém šestém díle a testovací verze starších her používá pouze při vývoji, tak uvidíme, co se z toho nakonec vyklube. Nějaký staronový Tony Hawk's Pro Skater je ale asi jistota.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama