Total War: Shogun 2 zdarma na Steamu
Novinka Total War: Shogun 2 zdarma na Steamu

Total War: Shogun 2 zdarma na Steamu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12
Platformy Windows PC

Hra vám po aktivaci na Steamu zůstane napořád.

Reklama

Aktualizace: Po zpoždění, jenž postihlo vydavatele, jsme se již dočkali uvolnění titulu zdarma na Steamu. Stačí si hru stáhnout z její oficiální stránky v obchodě mezi 27. dubnem a 1. květnem, přičemž vám následně hra navždy zůstane v knihovně.


COVID-19 venku ještě stále řádí a proto se u Segy a Creative Assembly rozhodli, že nám nachystají velice příjemné překvapení, a to takové, že na Steamu zcela zdarma uvolní velice povedený díl ze série Total War, jenž se odehrává ve feudálním Japonsku v polovině 16. století a jeho podtitul zní Shogun 2.

Pro jeho zisk si stačí stáhnout hru z herního obchodu Steam v období od pondělí 27. dubna od sedmé hodiny večerní až do 1. května stejného času. Pokud to uděláte, zůstane vám titul již napořád ve vaší knihovničce.

Společně s tímto rozdáváním se na Steamu uskuteční ještě speciální slevová akce na vybrané tituly z této série. Ve slevě bude skoro vše, kromě Total War: Three Kingdoms, ROME: Total War a obou dílů Total War: Warhammer. Tento výprodej následně bude trvat až do 4. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama