Touhou Genso Wanderer a Touhou Double Focus vychází 10. února
Novinka Touhou Genso Wanderer a Touhou Double Focus vychází 10. února

Touhou Genso Wanderer a Touhou Double Focus vychází 10. února

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Touhou Double Focus bude zdarma ke krabicovce Touhou Genso Wanderer.

Reklama

Sérii Touhou vydává mimo japonsko společnost NIS America a co se týče titulů Touhou Genso Wanderer a Touhou Double Focus tomu nebude jinak.

Touhou Genso Wanderer tak vyjde v Evropě v krabičce i digitálně pro PlayStation 4 a digitálně pro PS Vitu 10. února a všechny fyzické kopie tohoto dungeon RPG od studia Aqua Style budou obsahovat také kopii Touhou Double Focus.

Severní Amerika na tom bude o něco lépe, protože zde bude krabička obsahovat fyzický disk, kdežto v Evropě bude pouze kód pro stáhnutí hry z PSN. Lokalizace Touhou Double Focus byla oznámena teprve nedávno, je to celkem překvapení. Hra vyjde pro PS4 a PSV.

Na online obchodu NIS America bude k mání sběratelská edice (obrázky najdete v galerii níže) obsahující:

sběratelskou krabičkukopii hry Touhou Genso Wanderer pro PS4kopii hry Touhou Double Focus pro PS44 diskový Touhou Genso Wanderer OST s 90 skladbami2 diskový Touhou Double Focus OST s 26 skladbami68 stránkový, vázaný artbook Touhou Genso Wanderer16 stránkový, artbook Touhou Double Focus v měkké vazběakrylový výjev postavičekreverzibilní kryt

Touhou Genso Wanderer

Touhou Genso Wanderer je roguelike RPG, rozšiřující značku Touhou Project. Zahrajete si za Reimu, dívku ze svatyně Hakurei, která musí vyšetřit nejnovější incident, ke kterému došlo ve světě Gensokyo. Cestou narazíte na řadu postav z univerza Touhou Projectu, budete prohledávat okolní hory a hledat kousky výbavy a další předměty, které jsou vždy cenné a lze je použít do fúzního systému hry, ve kterém lze vždy vytvořit nějaký nový předmět.

18 nových screenshotů z Touhou Genso Wanderer.

Touhou Double Focus

Poté, co jsou Aya a Momiji nasány do kouzelné knihy, musí najít cestu zpět domů. Budete prozkoumávat každou skulinu a odhalovat postupně tajemství světa Knihy. Na své cestě ale tato dvojice narazí na mnoho dalších obyvatel Gensokyo. Někteří přicházejí s žádostí o pomoc, zatímco jiní viní Aya za způsobení jednoho konkrétního incidentu. Postupně tak každému dokážete pomoci, nebo jej porazíte, a Ayaino dobrodružství se stane tím největším příběhem!

12 nových screenshotů z Touhou Double Focus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama